Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Fale Faigaluega

Dava

Fale Faigaluega Dava ua atiaʻe mo avanoa avanoa ofisa, aʻoga ma iunivesete o loʻo filemu ma faʻamuamua tulaga faigaluega e taua. O laupepa e faʻaititia ai leo ma leo faʻaletonu. Ona o lona tafatolu foliga, o le meafale e avanoa lelei ma e mafai ai le tele o fetuunaiga filifiliga. O mea a Dava o le WPC ma le fulufulu mamoe lagona, o ia mea uma e lua e faʻapaleniina. O se faʻapipiʻi faiga e faʻaleleia ai puipui e lua i le laulau ma faʻamaninoina le faigofie i le gaosiga ma le taulimaina.

O Meaafale Atamamai

Fluid Cube and Snake

O Meaafale Atamamai Talofa Wood faia se laina o meafale i fafo ma poto poto mo nofoaga lautele. Ole toe faʻatulagaina o le ituaiga o meafale a le lautele, na latou mamanuina e vaʻaia lava feololo ma faʻatulagaina mea faʻapipiʻi, o loʻo faʻaalia ai se moli sisitema ma USB outlet, lea e manaʻomia ai le tuʻufaʻatasia o la ma pamu. O le Ula o se faufaʻatasia fausaga; o ona elemene e fesuiaʻi ina ia fetaui i le nofoaga tuʻuina atu. O le Fluid Cube o se vaega tumau ma se tioata pito i luga faʻaalia la sela la. E talitonu le potu, o le mafuaʻaga o le tisaini o le liliuina o tala o aso uma e faʻaaoga i mea alofa.

Laulau 'ai

Augusta

Laulau 'ai O le Augusta e faʻafefeteina le laulau 'ai masani. Avea ma sui o augatupulaga i luma atu o tatou, o le mamanu e foliga mai e tuputupu aʻe mai se le vaaia vaʻaia. O vae ole laulau e faʻasino i lenei faʻavae masani, e aʻapa i luga e tuʻu i luga le laulau. O le mautu Europa laupepa na filifilia mo lona uiga o le poto ma le tuputupu aʻe. Wood e masani ona lafoaʻi e meafale mea fai e faʻaaogaina mo ona luʻi e galulue ai. O nonoa, mageso, matagi luluina ma tiaʻina e feaveaʻi ai tala ile ola ole laau. O le le tutasi o le laupapa na faʻatagaina ai lenei tala e nofo pea i totonu o se fasi meafale o aiga.

Failauga

Sperso

Failauga Sperso e sau mai i upu e lua o le Sperma ma le Leo. O le faʻapitoa o foliga o le fulufulu matala ma le failauga i totonu o lona lua i luga o le ulu e faʻasino i le uiga o le lelei ma le loloto ulufale o leo i totonu o le siosiomaga e pei lava o le afi o se tane sperm i totonu o le fafine ovum i le taimi o faʻaipoipo. Ole sini ole faʻatupuina ole pa maualuga ma leo lelei sili atu ile siʻosiʻomaga. O le uaealesi faiga e faʻatagaina ai le tagata faʻaoga e faʻafesoʻotaʻi a latou telefoni feaveaʻi, komipiuta, papa ma isi masini i le failauga e ala ile Bluetooth. O lenei faʻalo i luga ole taualuga e mafai ona faʻaaoga faʻapitoa i potu malolo, potumoe ma le potu TV.

Nofoa

Ane

Nofoa O le nofoa vaevae i le Ane o loʻo i ai ni laupapa mafiafia laupapa ma foliga mai e feosofi solo, ae tutoʻatasi mai laupapa laupapa, luga aʻe o le sila uʻamea. O loo faʻailoa mai e le sui fai mai, o le nofoa, lima faʻapipiʻi i laupapa faʻamaonia eco-faauo, na faia e ala i le faʻaogaina tulaga ese o le tele fasipepa o se tasi foliga o fafie faʻatulagaina ma tipi i se malosi ala. A nofo i luga o le nofoa, o le laititi aʻe i luga i le pito i tua ma le taamilomilo sikuea i itu ua maeʻa i se auala e maua ai se masani, nofo lelei nofo tulaga. O le nofoa Ane ua i ai na o le saʻo tikeri o lavelave o faia se matagofie aulelei.

Kofe Seti

Riposo

Kofe Seti O le ata o lea tautua na musuia e le lua aʻoga o le amataga o le 20 seneturi, le Siamani Bauhaus ma le Rusia avant-garde. E saʻo lava le faʻatusa o le geometry ma le mafaufau lelei. I le taimi lava lea e tasi e mulimuli mai i suiga o aso nei ua tuʻufaʻatasia e le mamanu mea eseese e lua i lenei poloketi. O paleni susu paʻu paʻu e faʻaopoopo faʻatasi ma tapuni malamalama e gaosi. Galuega tauave o le mamanu e lagolagoina e faigofie, faigofie 'au ma le aotelega o le aoga o le pepa.