Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Infographic Ma Animated Gif

All In One Experience Consumption

Infographic Ma Animated Gif O le All In One Experience Consumption o se Big Data Infographic o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga e pei o le mafuaʻaga, ituaiga, ma le taumafaina o tagata asiasi i faleoloa tetele. O mea autu o loʻo aofia ai i faʻailoga sui e tolu na maua mai i le auiliiliga o le Big Data, ma latou faʻatulagaina mai i luga e oʻo i lalo e tusa ma le faʻasologa o taua. O ata e faʻatinoina isometric metotia ma faʻavasega i le faʻaaogaina o le sui lanu o mataupu taʻitasi.

Ata Tifaga

Mosaic Portrait

Ata Tifaga Na tatalaina le ata tifaga "Mosic Potret" e fai ma ata taua. E faʻamatalaina lava le tala i se teine na sauaina i tulaga tau feusuaiga. White e masani lava ona i ai le faʻailoga o le oti ma le faʻailoga o le ola mama. O lenei pepa lautele o loʻo filifili e nana le savali o le "maliu" i tua o se teineititi filemu ma filemu lona tulaga, ina ia faʻailoaina le malosi o lagona i tua atu o le leoa. I le taimi lava e tasi, o le na mamanuina faʻapipiʻi mea taua ma faʻailo faʻailoga i totonu o le ata, mafua ai le tele o mafaufauga ma le sailia o ata tifaga galuega.

Tagamea Fusi Totonu Totonu

Brooklyn Laundreel

Tagamea Fusi Totonu Totonu O le tagamea tago lea mo faʻaaoga i totonu. Ose tino puupuu e laititi nai lo Iapani paperback foliga pei o se mea faapipii, lamolemole faʻauma ma leai se faʻailoga i luga. O le 4 m le umi fusipaʻu e 29 pu, e mafai e pupu taʻitasi ona uu ma taofi le faʻamau e leai ni ie puipui, e aoga mo le vave mago. O le fusi faia o antibacterial ma anti-suia polyurethane, saogalemu, mama ma malosi mea. Max avega o 15 kg. 2 pcs o matau ma rotary tino faʻatagaina ala tele faʻaaogaina. Laititi ma faigofie, ae e sili ona aoga i totonu o le tagamea mea. Faigofie gaioiga ma atamai faʻapipiʻi o le a fetaui i soo se ituaiga o potu.

Falemai

Warm Transparency

Falemai I le tulaga masani ai, o le falemaʻi e tele se avanoa e leaga ai ona lanu poʻo ni mea e mafua mai i mea e mafua mai ona o mea ia e faʻaleleia atili ai le lelei ma le lelei. O le mea lea, ua lagona e le gasegase o loʻo latou valavala ma o latou olaga i aso uma. E tatau ona faia se iloiloga mo se siosiomaga mafanafana nofoaga e mafai e tagata gasegase ona faʻaalu ma saoloto mai le popole. TSC tusiata maua ai se avanoa avanoa, mafanafana e ala i le faʻatulagaina o se L-foliga matala avanoa lautele ma taliga lapoʻa e ala i le faʻaaogaina o le tele o mea mea fafie. O le mafanafana lelei o lenei tusi ata e fesoʻotaʻi ai tagata ma tautua faʻafomaʻi.

Tautaliga

Van Gogh

Tautaliga Tautaliga na musuia e le Almond Tree i le Blossom valiina e Van Gogh. O le suamalie o lala e toe faʻaosoina e filifili niniʻi o Cartier-ituaiga e pei o lala e faʻaseʻe i le matagi. O lanu eseese o maʻa eseʻese, mai le toetoe lava paʻepaʻe e oʻo i se sili atu ona lanu piniki, e faʻailoa mai le ata o fugalaʻau. O le fugalaʻau o fugalaʻau fugalaʻau o loʻo faʻatusalia i tipi 'eseʻese. Faia ma 18k auro, lanu piniki piniki, morganites, piniki sapphires ma pink tourmalines. Ua faʻamamaina ma faʻamaeʻa lelei. Matua malamalama tele ma le fetaui lelei. O le taunuu mai o le tautotogo i foliga o se maʻa.

Fale Nofo Ai

Slabs House

Fale Nofo Ai O le Slab House na faʻatulaga e suia ai mea faufale, tuʻufaʻatasia fafie, sima ma uʻamea. O le fuafuaga o le taimi lava sili hiper-onapo ae faautauta. O faamalama lapopoa o se nofoaga tuʻu faʻatasi, ae e puipuia mai le tau ma le auala e ala mai i sima. Faatoʻaga foliga mamafa i totonu o le meatotino, uma i luga ole eleele ma ile fogafale muamua, faʻataga tagata nonofo e lagona le fesoʻotaʻi i le natura pe a latou fegalegaleai ma le meatotino, fatuina se tafe tulaga ese a o tasi e alu ese mai le ulufale atu i nofoaga e nonofo ai.