Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Fa'asinomaga Va'aia

Imagine

Fa'asinomaga Va'aia O le faʻamoemoe o le faʻaaogaina o foliga, lanu ma mamanu faʻataʻitaʻiga e faʻaosofia e yoga poses. Fa'amatagofieina le fa'atulagaina o totonu ma totonugalemu, ofoina atu i tagata asiasi se to'afilemu e fa'afouina ai lo latou malosi. O le mea lea o le mamanu logo, luga o le initaneti, elemene ata ma afifiina sa mulimulitaia le fua auro ina ia i ai se faʻaaliga vaaia atoatoa e pei ona faʻamoemoeina e fesoasoani ai i tagata asiasi o le nofoaga tutotonu ia maua se poto masani o fesoʻotaʻiga e ala i ata ma mamanu o le nofoaga tutotonu. O le mamanu na faʻaalia le poto masani o le mafaufau loloto ma le yoga le mamanu.

Tautau Lavalava

Linap

Tautau Lavalava O lenei tautau lavalava lalelei e maua ai fofo i nisi o faʻafitauli sili ona tele - o le faigata o le faʻaofiina o lavalava ma se puʻupuʻu vaapiapi, o le faigata o le tautau o ofu i lalo ma le tumau. O le musumusuga mo le mamanu na sau mai le kilipa pepa, lea e faʻaauau ma tumau, ma o le faʻatulagaina mulimuli ma le filifiliga o mea na mafua ona o fofo i nei faʻafitauli. O le taunuuga o se oloa sili lea e faafaigofieina ai le olaga i aso uma o le tagata e faʻaaogaina ma o se mea manaia foi o se faleoloa faleoloa.

Fale Nofo

House of Tubes

Fale Nofo O le poloketi o le tuʻufaʻatasia o fale e lua, o se tasi na tuʻua mai le 70 ma le fale mai le taimi nei ma o le elemene na mamanuina e tuʻufaʻatasia ai o le vaitaele. O se poloketi e lua ona fa'aoga autu, o le muamua e fai ma nofoaga e nofo ai se aiga e to'a 5 tagata, lona lua o se falemataaga o ata, e lautele vaega ma puipui maualuluga e talia ai le silia ma le 300 tagata. O le mamanu e fa'atusa ai foliga o le mauga pito i tua, o le mauga iloga o le taulaga. E na'o le 3 fa'ai'uga fa'atasi ma leo mama o lo'o fa'aogaina i totonu o le poloketi e fa'amalamalama ai avanoa e ala i le malamalama fa'anatura o lo'o fa'aalia i luga o puipui, fola ma fa'alo.

Laulau Kofe

Sankao

Laulau Kofe Sankao kofe laulau, "tolu foliga" i Iapani, o se meaafale matagofie ua fuafuaina e avea ma uiga taua o soʻo se potu malolo faʻaonaponei. O Sankao e fa'avae i luga o se manatu fa'aletausaga, lea e tupu ma atina'e o se tagata ola. O le filifiliga o mea e mafai ona na'o fafie mai fa'ato'aga gafataulimaina. O le laulau kofe a Sankao e tutusa lelei le tu'ufa'atasia o tekonolosi faufale aupito maualuga ma tufuga fa'aleaganu'u, e tulaga ese ai vaega ta'itasi. O lo'o maua Sankao i ituaiga fafie malo eseese e pei o Iroko, oak po'o lefulefu.

Tws Earbuds

PaMu Nano

Tws Earbuds PaMu Nano fa'atupuina taligalu "le vaaia i le taliga" e fa'atatau mo tagata fa'aoga talavou ma talafeagai mo nisi fa'aaliga. O le mamanu e faʻavae i luga o le sili atu ma le 5,000 tagata faʻaoga' faʻamatalaga faʻamatalaga faʻamatalaga, ma mulimuli ane faʻamautinoa o le tele o taliga o le a faʻalelei pe a ofuina, tusa lava pe taoto i lou itu. O le pito i luga o le pusa faʻapipiʻi e faʻaaogaina ie faʻapitoa faʻapipiʻi e natia ai le moli faʻaalia e ala i le tekonolosi faʻapipiʻi tuʻufaʻatasia. Suction maneta fesoasoani faigofie faagaoioia. BT5.0 fa'afaigofie le fa'agaioiga a'o fa'atumauina se feso'ota'iga vave ma mautu, ma aptX codec fa'amautinoa le maualuga o le leo. IPX6 Vai-tetee.

Tws Earbuds

PaMu Quiet ANC

Tws Earbuds O le PaMu Quiet ANC ose seti o leo fa'aleaogaina leo-fa'aleaogaina taliga fa'auaeale'a moni e mafai ona fo'ia lelei fa'alavelave pisa o iai. Fa'aola e lua Qualcomm flagship bluetooth ma fa'atekinolosi tuto'atasi fa'aleaogaina leo fa'aleaogaina chipset, o le aofa'i fa'atosina o le PaMu Quiet ANC e mafai ona o'o atu i le 40dB, lea e mafai ona fa'aitiitia lelei ai le fa'aleagaina e mafua mai i leo. E mafai e tagata fa'aoga ona fesuia'i i le va o galuega fa'asalalau ma le fa'amalo leo fa'aleaogaina e tusa ai ma fa'aaliga eseese pe i le olaga i aso uma po'o taimi fa'apisinisi.