Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Taitai Parasol Ma Tele Faatoaga Sulu

NI

Taitai Parasol Ma Tele Faatoaga Sulu O le mea fou NI Parasol toe faʻamalamalamaina moli i se auala e mafai ona sili atu nai lo se mea malamalama. Faʻataʻitaʻia tuʻufaʻatasiga o le parasol ma le sapalai, NI foliga atamamai tu i tafatafa o sun suners i luga o le vaitaʻele po o isi nofoaga i fafo atu, mai le taeao i le po. O le sao o le tamailima-lagona OTC (tasi paʻi dimmer) mafai ai e tagata faʻaaoga ona fetuunai i le moli manaʻomia manaʻomia o le 3-auala moli faiga faigofie. O loʻo faʻaaogaina foi e le NI se laʻititi eletise laititi 12V LED e gaosia ai le laititi o le vevela, e maua ai se malosi-mana-mana eletise sapalai mo le faiga ma luga o 2000pcs o 0.1W LED.

Moli Moli

Yazz

Moli Moli O le Yazz o se faʻaaliga moli malie e fai i uaea le faʻamalosia uaea e faʻatagaina ai le tagata faʻaoga e punou i soʻo se foliga poʻo se fuga e fetaui ma o latou lagona. E sau foʻi le faʻapipiʻi jack e faigofie ona tuʻu faʻatasi e sili atu ma le tasi iunite faʻatasi. Yazz e matagofie foʻi lona aoga, e faʻaoga ma le tamaoaiga. O le manatu na sau mai le manatu o le faʻaititia o moli i ona pito sili ona taua taua o le sili atu le faʻaaliga o lalelei e aunoa ma le maʻimauina o lona aesthetic effects moli talu mai alamanuia minimalism o ata lava ia.

Nofoa

Kagome

Nofoa Fuafuaina e Shinn Asano ma tuaʻaga i le faʻatulagaina o ata, o Sen o se vaega e 6 o le 'aʻafia o meafale uila lea e faʻaliliu laina 2D i foliga 3D. O vaega taʻitasi aofia ai "kagome fagu" ua fausiaina ma ni laina e faʻaititia le soʻona sili atu e faʻaalia uma foliga ma galuega i le tele o talosaga, musuia e tutasi punaoa e pei o agavaʻa Iapani agavaʻa ma mamanu. O le fagaloa Kagome e faia mai i le 18 taumatau tafatolu tafatafa e felagolagomaʻi le tasi ma le isi ma pe a vaʻai mai luga e fausia ai le masani agavaʻa Iapani mamanu vaʻaiga kagome moyou.

Customizable All-In-One Pc

BENT

Customizable All-In-One Pc Mauaina ma tele customization mataupu faavae, faamalieina tagata manaʻomia manaoga i se sili atu auala i totonu o tapulaʻa o le tele gaosiga. O le luitau autu i lenei poloketi o le faʻalauiloaina lea o se mamanu o le a faʻataunuʻuina manaoga eseese o le faʻaogaina vaega e fa i totonu o le tapulaʻa o le tele gaosiga. E tolu mea faʻapitoa mea masani o loʻo faʻamatalaina ma faʻaaogaina mo le faʻaesea o le oloa mo nei vaega faʻaoga: 1. screen sharing2 .creen maualuga fetuunaiga

Lamepa

Hitotaba

Lamepa Fuafuaina e Shinn Asano ma tuaʻaga i le faʻatulagaina o ata, o Sen o se vaega e 6 o le 'aʻafia o meafale uila lea e faʻaliliu laina 2D i foliga 3D. O vaega taʻitasi e aofia ai le "hitotaba lamepa" ua fausiaina ma laina e faʻaititia le sili atu e faʻaalia uma ai foliga ma galuega i le tele o talosaga, faʻaosofia e ala tulaga ese e pei o agavaʻa Iapani agavaʻa ma mamanu. O le lamepa Hitotaba o loʻo faʻaosofia e ala ile vaʻai matagofie i le laufanua o Iapani lea e tautau ifo ai falaoa araisa i lalo e faʻamago pe a maeʻa seleselega.

Fale Mataaga

Thea

Fale Mataaga O le MENUT o se potu tusi ata e taulai i tamaiti tisaini, ma le faʻamoemoe manino o le vaʻaia o le ala laupapa ma le tasi mo tagata matutua. O lo matou filosofia o le faʻaalia lea o se vaʻaiga fou i le ala o le ola o se aiga i aso nei. Matou te tuuina atu THEA, o se fale faletifaga. Nofo i lalo ma vali; fatu lau tala; ma telefoni au uo! Ole mataala ole THEA ole tua, e mafai ona faʻaogaina ole tulaga. O loʻo i ai se mea faʻataʻavale i le pito i lalo, o le taimi e matala ai e nana ai le pito i tua o le nofoa ma faʻatagaina sina faʻalilolilo mo le 'puppeteer'. O le a mauaina e tamaiti papeti tamatamai lima i totonu o le kapoti e faaali ai ata ma a latou uo.