Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Faapisinisi Komepiuta

Simplest Happiness

Faapisinisi Komepiuta Ile vaega ole Saina zodiac, 2019 o le tausaga ole puaa, o lea la na fuafua e Yen C le fasi puaa, ma o se punila ile "tele vevela ata tifaga" ile gagana Saina. O foliga fiafia e fesoʻotaʻi ma le ata o le auala ma lagona fiafia o le auala e manaʻo e tuʻuina atu i lana au maimoa. O le vitio o le tuʻufaʻatasiga o ata e fa. Tamaiti o loʻo taʻalo e sili ona faʻaalia le fiafia mama, ma faʻamoemoe e tutusa lagona o le au maimoa ile matamata i le tifaga.

Faalauiloaina O Mea Tutupu

Typographic Posters

Faalauiloaina O Mea Tutupu O le typographic posters o se faʻaputuga o pepa na faia i le 2013 ma le 2015. O lenei poloketi e aofia ai le faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o typography e ala i le faʻaaogaina o laina, mamanu ma isometric vaaiga e faʻaosofia ai se tulaga ese faʻapitoa manatu. O nei faʻasalalau taʻitasi o loʻo avea ma luʻitau e faʻafesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina o ituaiga. 1. Pepa Faʻamanatu mo le 40 tausaga o Felix Beltran. 2. Pepa lautele e faamanatu ai le 25th Anniversary of Gestalt Institute. 3. Pepa lautele e tetee atu i le leiloa o tamaiti aʻoga e 43 i Mekisiko. 4. Pepa lautele mo le design conference Passion & Design V. 5. Julian Carillo's Sefulutolu Sound.

Ofu Taugata Faʻaofuina

Animal Instinct

Ofu Taugata Faʻaofuina NYC faʻatagata ma le tagata fai mea taulia, Christopher Ross a mea fai faʻafiafiaga mea taugata, Animal Instinct o se faʻasologa o meaola musuia, faʻatapulaʻaina faʻasologa lavelave na faia e le tusiata lava ia mai siliva tuai, auro 24-karat ma tioata Bohemian. O le poto lava e faʻamanuia tapulaʻa i le va o mea taulima, mea teuteu, mea sili, ma faʻafiafiaga matagofie, o fusi faʻatagata na faia mo ni tulaga ese, faʻalauiloaina fasi faʻamatalaga e aumaia le manatu o meaola i le tino. Malamalamaaina, mata-vaʻaia ma uluaʻi, o le taimi faʻamanatu fasi vaega o se faʻamalamalamaga o fafine manu faʻalenatura i foliga faʻatagata.

Faʻalavelave Numera

Tigi

Faʻalavelave Numera O se tasi o sili ona foliga tino i lauulu foliga o le faia lea o se toa lototele i numera talafeagai. O le toe atiaʻeina o le Professional dot com ma le Tigi Color Copyright range sa faʻatautaia e ala i le tuʻufaʻatasia o mea totoa, na faia e le au tusiata, le aʻafia o tagata ata pue o aso nei ae e leʻi vaʻaia mamanu faʻaalia i numera. Lelei, ae o ese le eseesega i le va o metotia ma togafiti. I le faʻatonutonuina o Tigi e ala i le soifua maloloina laʻasaga i lea sitepu i le faʻaogaina moni o le numera mai le 0 i le 100.

Faalauiloa Ma Faʻasalalauga Faʻalauiloa

O3JECT

Faalauiloa Ma Faʻasalalauga Faʻalauiloa Talu ai o nofoaga tumaoti o le a avea ma punaoa taua i le lumanaʻi, o le faʻateteleina o le manaʻoga e faamatala ma mamanuina lenei potu o se mataupu taua i le nei vaitaimi. O3JECT o loʻo taʻutino e gaosi ma faʻasalalau le avanoa e avea ai o se molimau faʻamanatu matagofie i se lumanaʻi. O se pusa faʻapipiʻi lima, tapuni ma le amio lelei, na fausia e le mataupu faʻavae o le Faraday Cage, o loʻo faʻaalia ai le faʻailoga matagofie o le potu e foliga mai o le utopia na faʻasalalauina e ala i se auiliiliga o le au faʻasalalau.

Galuega Tusitusia

Reflexio

Galuega Tusitusia Polokalame faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga e tuʻufaʻatasia ai le ata i luga o le faʻata ma ni pepa tusitusi na tipiina e se tasi o ana. E mafua mai i le modular fatufatu e tasi na pueina fautua 3D ata. O le poloketi faʻaaoga faʻataulaitu ma vaʻaiga teteʻe e feʻaveaʻi mai le numera faʻakomepiuta i le lalolagi analog. Fausia tusi i luga o le faʻata e fausia ai mea fou ma manatunatuga, e le o le moni poo le pepelo.