Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Ofutino Afifi

EcoPack

Ofutino Afifi O lenei ofutino afifi tuʻu esea ese foliga masani afifiina e ala i le le faʻaaogaina o ni palasitika poʻo le a lava. Faʻaaogaina o se oi ai otaota tafe ma gaosia faʻagasologa, o lenei oloa e le gata e faigofie tele e gaosia, ae e matua faigofie foi ona faʻaʻaiʻaina, le mea muamua mea faapalaga ifo i lalo e leai se mea. O le oloa e mafai ona muamua fetaomi, ma ona faʻailo lea ma le kamupani faʻailogaina e ala i le oti-tipi ma lolomiina e fausia ai se tulaga ese oloa fausaga o lo o vaʻaia ma lagona uma ese ma manaia. Aesthetics ma tagata faʻaaoga faʻaoga na faia i le tutusa maualuga manatu e pei o oloa gafataulimaina.

Faamafanafana

Qadem Hooks

Faamafanafana Qadem Hooks o se ata vali ma se faamafanafanaina galuega musuia e le natura. E aofia ai matau lanu paʻepaʻe tuai, na faʻaaogaina faʻatasi ma le Qadem (o se nofoa o le moa tuai) mo le laʻuina o le saito mai le tasi nuu i le isi. O faʻamau e faʻapipiʻi i le laupapa tuai o le Wheat Thresher, o se faʻavae ma maeʻa ma le tioata vaega i luga.

Faamafanafana

Mabrada

Faamafanafana O se mea mataʻina tulaga ese ua faia i le vali laupapa ma faʻamaeʻa le maʻa, faʻaalia ai se mea tuai kofe tuai e toe foʻi mai i le vaitaimi o Ottoman. A Ioritana kofe kuka (Mabrada) na toe gaosia ma faʻatulagaina e tu i luga o se tasi o vae i le isi itu o le faʻamafanafanaga o loʻo nofo ai le meaʻai, fausiaina se mea manaia mo le pito i luga poʻo le potu malolo.

Faʻailoga O Pisinisi

Jae Murphy

Faʻailoga O Pisinisi Le avanoa le lelei o loʻo faʻaaogaina ona e fia iloa le au maimoa ma a latou iloa loa lena taimi Aha, latou vave fiafia ma taulotoina. Tagavai faʻailoga ua i ai muamua J, M, mea pueata ma tripod faʻapipiʻiina i totonu o le avanoa le lelei. Talu ai o Jae Murphy e masani ona pueina tamaiti, o laʻau lapoʻa, na faia i le igoa, ma le mea pueata maualalo ua iloa ai e talia ma le fiafia tamaiti. E ala i le Corporate Identity design, o le le space space le manatu mai le logo e faʻalautele lava. E faʻaopopoina se tulaga fou i mea uma ma faia le faʻailoga, O le Le masani ai Vaʻaiga o le Masani masani, tutu moni.

Lua Seater

Mowraj

Lua Seater O le Mowraj o se nofoa-lua sa fuafuaina e faʻaalia ai le agaga o ituaiga tagata Aikupito ma Gothic sitaili. O ona foliga na maua mai i le Nowrag, o le faʻaupuga mai Aikupito o le solofanua sa suia ai e faʻaalia le Gothic feʻau e aunoa ma le fetuutuunaʻi o lona faʻaupuga Atua anamua. O le ata o le uliuli lacquered faʻaalia ai tusitusiga a tagata Aikupito faʻapipiʻi togitogiga i lima ma vae faʻapea foi ma mauoa ufiufi ufiufi faʻapipiʻi i faʻamau ma tosoina mama mama tuʻuina atu ia se faʻataʻamilosaga lafo pei o foliga Gothic.

Faʻailoga O Pisinisi

Predictive Solutions

Faʻailoga O Pisinisi Predictive Solutions o se foaʻi atu ni polokalama faakomepiuta mo prognostic analytics. O oloa a le kamupani o loʻo faʻaogaina e faia ai vaʻaiga i le iloiloina o faʻamatalaga o iai. Le faʻailoga a le kamupani - vaega o se lio - foliga o le pai-siata ata faʻataʻitaʻi ma o se ata sili ona faʻalelei ma faʻafaigofieina o se mata i le faʻamatalaga. O le faʻailoga tulaga "faʻasusulu malamalama" o se avetaavale mo uma ituaiga ata. Uma fesuisuiai, vaʻavaʻaia fagu pepa ma faʻataʻitaʻiga faigofie faʻaaogaina o loʻo faʻaogaina e avea ma faʻaopoopoga ata i luga o le tele o talosaga.