Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Collier

Eves Weapon

Collier O le aʻupega a Eva, o se 750 karatasi ma le auro papaʻe. O loʻo iai le 110 taimane (20.2ct) ma e aofia ai ma 62 vaega. O i latou uma e lua foliga eseʻese ese foliga: I le itu vaʻai vaega ua mamanuina apu, i luga o le vaʻaiga V-laina laina mafai ona vaaia. E vaevaeina vaega uma i autafa o le fausiaina le tautotogo tuʻuina i le tulaga o loʻo taofiofia ia taimane - o taimane o loʻo taofia e le faʻamalosi na o ia. Lenei faamamafa lelei le pupula, pupula ma faʻateleina le pupula susulu o le taimane. E faʻatagaina se soʻotaga malamalama ma le mama, e ui i le lapoʻa o le asoa.

Mama

Wishing Well

Mama I le asiasi atu i le togalaau i ana miti, na sau ai Tippy i luga o se moomooga lelei ua siomia e rosa. O iina, na ia autilo atu ai i le vaieli ma vaaia le atagia mai o fetu o le po, ma faia ai se moomooga. O fetu o le po o loʻo faʻatusa mai e taimane, ma o le ruby e faʻatusa mai ai lona pito sili ona loloto, miti, ma faʻamoemoe na ia faia i le moomooga lelei. O lenei ata ua faʻaalia ai le tuga o le tipi 'ua, le taamilosaga faʻatafafa ruby seti i 14K auro mautu. O laulaau laiti na vaneina e faʻaalia ai le uiga o le lau o lau lau. O le mama mama e lagolagoina le pito i luga mafolafola, ma piʻe i totonu teisi. E tatau ona fuaina numera tele.

Tote Ato

Totepographic

Tote Ato Topographic musuia mamanu tote ato, e avea ma faigofie faigofie, aemaise lava i taimi o na pisi aso faʻaalu faʻatau pe feʻaveaʻi feau. O le agavaʻa taga Tote e pei o se mauga ma e mafai ona uuina pe aveina le tele o mea. O le Oracle ivi o le faʻatulagaina atoa o le ato, o le faʻafanua topografi foliga e avea ma mea tino e pei o se mauga e le mautonu luga.

Pendant

Taq Kasra

Pendant Taq Kasra, o lona uiga o le kasra arch, o le manatuaina o le Sasani Kingdom lea ua i ai nei i Iraq. O lenei meaʻai na faʻaosofia e le faʻalauaʻitele o le Taq kasra ma le maoaʻe o tupu tuai sa i ai i la latou fausaga ma mataupu, o loʻo faʻaaoga i lenei auala faʻaolaina e faia ai lenei faʻaaliga. O le uiga sili ona taua o se ata o aso nei ua na faia o se fasi ma se vaʻai faʻapitoa ina ia faʻataʻitaʻia le itu faʻataʻitaʻi foliga mai i se alavai ma aumai le faʻaupuga ma fai le faʻaaliga luma na ia faia se avanoa uila.

Womenswear Aoina

Utopia

Womenswear Aoina I lenei aoina, Yina Hwang na faʻamalosia sili i foliga e tutusa ma tutusa ma le paʻi mai lalo o musika aganuu. Na ia faʻatonutonuina lenei aoina e faʻatatau i lona taua i le taimi o ia lava e ofi ai ia fatuina se aoina o se mea aoga ae ova foi ofu ma mea e faʻaavanoaina ai le tala o lona poto masani. Uma le lolomi ma 'ie i le galuega e moni ma na ia faʻaaogaina tele PU paʻu, Satin, Mana Mash, ma Spandex mo le pito i lalo o ie.

Asoa Ma Tautaliga Seti

Ocean Waves

Asoa Ma Tautaliga Seti O le asoa o le sami vasa o se mea matagofie lea o mea teuteu o aso nei. O le autu faʻavae o le vasa. O lona lautele, malosi ma le mama o mea autu ia e faʻatinoina i le asoa. O loo faʻaaogaina e le na faia se paleni paleni ma le paʻepaʻe lelei e faʻaalia ai se vaʻai i le folo o galu o le sami. E tusilima i le 18K papaʻe auro ma teuteu i taimane ma lanu moana lanu moana. O le asoa e matua tele ae malie. E mamanuina e faafetaui uma foliga o laupepa, ae sili ona fetaui lelei ina ia faʻafefiloi ma se ua le o le a le faʻataʻamilo.