Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Fetufaʻaiga Faʻapipiʻi

Falling Water

Fetufaʻaiga Faʻapipiʻi O le Vaitafe Pa'ū o se seti o fegalegaleaiga faʻapipiʻi faʻatagaina tagata faʻaaoga e suia auala tamoʻe faataamilo i se poloka po o se poloka. O le tuʻufaʻatasiga o kupita ma faʻataʻamilosaga tafe o loʻo faʻaalia ai se eseesega o mea faʻaletonu ma le tafe o le vai. E mafai ona toso le vai tafe e vaʻai ni tao manava pe na ona tuʻu i luga ole laulau e avea ose vaaiga o le vai aisa. O lopa e taua foi o ni manaoga e faia e tagata i aso uma. Fiafia e tatau ona nonoa ma tamoe i le faavavau o se afu.

Faapipiiina Faavaa

Missing Julie

Faapipiiina Faavaa O lenei togafiti o loʻo faʻaalia ai se faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma se fesoʻotaʻiga i le va o totonu ma fafo, po o moli ma ataata. E momoliina atu se faʻaaliga ao tagata vaʻai i fafo o le faʻavaʻa e faʻatali ai se tasi e toe foʻi mai. E tele ituaiga ma lapoʻa o tioata lalolagi o loʻo faʻaogaina e avea o se faʻailoga o manaʻoga ma loimata e faʻailoa mai ai lagona e ono nana i totonu. O le sila uʻamea ma atigipusa faʻamatalaina le tuaʻoi o lagona. O le lagona faʻaalia e se tagata e mafai ona ese mai i le auala e iloa ai pei o ata i le lalolagi e oʻo i lalo.

Lauti Lauti

Vapor Breeze

Lauti Lauti O le lauti lauti o se atigipusa o loʻo uuina se atulaulau o taua e faʻatali le tatalaina. Vaʻavaʻai i totonu o le amataga e mafai ona e mauaina ai se faʻatulagaina o au ala tetele o loʻo feoloolo i totonu o faʻamoe. O le fausaga e atagia foi i luga o le paʻu i fafo. O le tino atoa faʻataʻitaʻia o se ausa ua faʻaogaina mo tagata e vaʻavaʻaia ma fiafia i aso uma.

Fugalaʻau Tulaga

Eyes

Fugalaʻau Tulaga O Mata o se fugalaʻau tu mo taimi uma. Oval tino o auro-foilaina ma matala faʻapitoa pei o mata o tagata o loʻo sailia i taimi uma mo mea matagofie i le Tina Natura. O le tu e amio pei o se filosofia. Na te teufatuina matagofie matagofie ma faʻaalia le lalolagi atoa mo oe aʻo leʻi pe a uma ona e malamalama i luga.

Desktop Interactive Display Stand

Ubiquitous Stand

Desktop Interactive Display Stand O lenei avanoa i luga ole komepiuta ua fuafuaina e fegalegaleai ai tagata ma miti aso. O pu e faʻatulaga ma faʻaopopo faʻateleina i fugalaʻau, lollipops, poʻo mataupu e faʻaopoopo i totonu o lona faʻatusa mai ituaiga eseese. O le mata folaina atagia ma suia leo i le faaalia mataupu ma fegalegaleai tagata ma ia.

Ufimata

Billy Julie

Ufimata O lenei mamanu na mafua mai i le micro-express. O le tagata filifilia na filifilia Billy ma Julie mo ituaiga e lua o le tele o tagata. O elemene lavelave e faia e le parametric fetuunaiga o le faʻavae o se apefai-pei geometry, faʻavae i luga o se lavelavea vavaeina ma vasega. O se faʻamatalaga ma se tagata faʻamatalaupu, o lenei ufimata na faia e faʻatonutonu ai e se tasi le lotofuatiaifo o tagata.