Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Laulau Moli

Moon

Laulau Moli O lenei moli e faʻatino se vaega malosi e malaga faʻatasi ai ma tagata i se galuega faigaluega mai le taeao i le po. Na mamanuina ma tagata galulue siosiomaga mafaufau. O le uaea e mafai ona fesoʻotaʻi i se komepiuta feaveaʻi poʻo se faletupe eletise. O le foliga o le masina na faia i le tolu kuata o se lio o se alu aʻe i luga mai se faʻafanua fanua na faia i le tino uamea tino. O le faʻatulagaina o foliga o le masina e faʻamanatu mai ai le taʻiala ua tuʻu i se avanoa. O le faʻatulagaina e pei o se faʻatagata ile ao ma se moli eletise e faʻamalieina ai le mamafa o galuega ile po.

Malamalama

Louvre

Malamalama Louvre malamalama o se laulau fegalegaleaiga fesootai na musuia e le Eleni taumafanafana la susulu e faigofie ona alu mai tapunia tapunia e Louvres. O loʻo iai le 20 mama, 6 o le cork, ma le 14 o le Plexiglas, o loʻo suia ai le faʻatulagaina ma le agaga faʻaalia ina ia mafai ai ona suia faʻasoasoaina, tele ma le aofaʻi mulimuli o le malamalama e tusa ai ma mea e fiafia iai ma manaʻoga o tagata. Malamalama e ui atu i le mea ma mafua ai faʻasoasoaga, e leai se ata lafoia i luga o luga poʻo luga o luga. Rings ma maualuga maualuga tuuina atu i le avanoa o le tele tuʻufaʻatasiga, saogalemu faʻapitoa ma atoatoa pulea malamalama.

Lamepa

Little Kong

Lamepa Little Kong o se faʻasologa o lamepa faʻamalama e aofia ai faʻalauiloa filosofia. Oriental aesthetics totogi tele i le sootaga i le va o tafailagi ma moni, atoa ma gaogao. Nana faalilolilo o moli i totonu o le uamea pou e le gata ina mautinoa le gaogao ma le mama o le moli moli ae ua iloga foi Kong ma isi lamepa. O tagata na mamanuina na latou mauaina le agavaʻa mafai ona maeʻa nai lo le 30 taimi ni faʻataʻitaʻiga e faʻaalia lelei ai le malamalama ma le tele o mea, e mafai ai e le malamalama matagofie. O le faʻavae e lagolagoina le faʻaaogaina uaealesi ma ei ai le USB port. E mafai ona ki pe tape na o le talotalo lima.

Umukuka

Coupe

Umukuka O lenei nofoa ua fuafuaina e fesoasoani ai i se tasi e faʻatumauina le le mautonu nofo-tu. I le maitauina o amioga a tagata i aso uma, na faʻatino ai e le au mamanu le manaʻoga mo tagata e nonofo i luga o sitepu mo se taimi puʻupuʻu pei o le saofai i le umukuka mo se malologa vave, lea na faʻamalosia ai le 'au e fausia lenei nofoa e faapitoa e tali ai ia amioga. O lenei atigipusa e mamanuina ma le laititi vaega ma fausaga, e fai ai le taugofie taugofie ma tau-lelei mo le au faʻatau ma tagata faʻatau atu e ala i le amanaia o le gaosiga o mea gaosi.

Tagamea Fusi Totonu Totonu

Brooklyn Laundreel

Tagamea Fusi Totonu Totonu O le tagamea tago lea mo faʻaaoga i totonu. Ose tino puupuu e laititi nai lo Iapani paperback foliga pei o se mea faapipii, lamolemole faʻauma ma leai se faʻailoga i luga. O le 4 m le umi fusipaʻu e 29 pu, e mafai e pupu taʻitasi ona uu ma taofi le faʻamau e leai ni ie puipui, e aoga mo le vave mago. O le fusi faia o antibacterial ma anti-suia polyurethane, saogalemu, mama ma malosi mea. Max avega o 15 kg. 2 pcs o matau ma rotary tino faʻatagaina ala tele faʻaaogaina. Laititi ma faigofie, ae e sili ona aoga i totonu o le tagamea mea. Faigofie gaioiga ma atamai faʻapipiʻi o le a fetaui i soo se ituaiga o potu.

Sofa

Shell

Sofa O le atigi sofa na foliga mai o se tuʻufaʻatasiga o atigi atigipusa ma faiga masani i le faʻataʻitaʻiga o tekinolosi exoskeleton ma 3d lolomiina. O le mafuaʻaga o le fausiaina o se sofa ma le faʻamalosiina o le mafaufau iloga. E tatau ona avea ma malamalama ma savili meafale e mafai ona faʻaaogaina uma i le fale ma fafo. Mo le mauaina o le faʻamalamalamaga o se upega tafailagi o nylon maea sa faʻaaoga. O le mea lea, o le malosi o le tino oti ua paleni e le lalagaina ma le agamalu o le silhouette laina. A mautu faavae i lalo o le tulimanu vaega o le nofoa e mafai ona faʻaaogaina e pei o laulau itu ma malulu luga nofoa ma aluga mimilo faʻamaeaina le fausaga.