Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Umukuka

Coupe

Umukuka O lenei nofoa ua fuafuaina e fesoasoani ai i se tasi e faʻatumauina le le mautonu nofo-tu. I le maitauina o amioga a tagata i aso uma, na faʻatino ai e le au mamanu le manaʻoga mo tagata e nonofo i luga o sitepu mo se taimi puʻupuʻu pei o le saofai i le umukuka mo se malologa vave, lea na faʻamalosia ai le 'au e fausia lenei nofoa e faapitoa e tali ai ia amioga. O lenei atigipusa e mamanuina ma le laititi vaega ma fausaga, e fai ai le taugofie taugofie ma tau-lelei mo le au faʻatau ma tagata faʻatau atu e ala i le amanaia o le gaosiga o mea gaosi.

Tagamea Fusi Totonu Totonu

Brooklyn Laundreel

Tagamea Fusi Totonu Totonu O le tagamea tago lea mo faʻaaoga i totonu. Ose tino puupuu e laititi nai lo Iapani paperback foliga pei o se mea faapipii, lamolemole faʻauma ma leai se faʻailoga i luga. O le 4 m le umi fusipaʻu e 29 pu, e mafai e pupu taʻitasi ona uu ma taofi le faʻamau e leai ni ie puipui, e aoga mo le vave mago. O le fusi faia o antibacterial ma anti-suia polyurethane, saogalemu, mama ma malosi mea. Max avega o 15 kg. 2 pcs o matau ma rotary tino faʻatagaina ala tele faʻaaogaina. Laititi ma faigofie, ae e sili ona aoga i totonu o le tagamea mea. Faigofie gaioiga ma atamai faʻapipiʻi o le a fetaui i soo se ituaiga o potu.

Sofa

Shell

Sofa O le atigi sofa na foliga mai o se tuʻufaʻatasiga o atigi atigipusa ma faiga masani i le faʻataʻitaʻiga o tekinolosi exoskeleton ma 3d lolomiina. O le mafuaʻaga o le fausiaina o se sofa ma le faʻamalosiina o le mafaufau iloga. E tatau ona avea ma malamalama ma savili meafale e mafai ona faʻaaogaina uma i le fale ma fafo. Mo le mauaina o le faʻamalamalamaga o se upega tafailagi o nylon maea sa faʻaaoga. O le mea lea, o le malosi o le tino oti ua paleni e le lalagaina ma le agamalu o le silhouette laina. A mautu faavae i lalo o le tulimanu vaega o le nofoa e mafai ona faʻaaogaina e pei o laulau itu ma malulu luga nofoa ma aluga mimilo faʻamaeaina le fausaga.

Tulaga Faʻapipiʻi

Infinity

Tulaga Faʻapipiʻi O le faʻamamafa autu a le Infinity nofoa faʻataʻavaleina e faia tonu i luga o le pito i tua. O le igoa o le mea e leai se faʻamatalaga - o se faʻasologa o le valu. E pei lava e fesuiaʻi ona foliga pe a liliu, faʻatulaga le malosi o laina ma toe fauina le gata ole faʻailoga i le tele o vaalele. O le pito i tua o lo o tosoina faʻatasi e ni vaega faʻamalosi tino lea e faʻatupu ai se matasele i fafo, e toe foʻi mai i le faʻatusa o le taʻamilosaga e le gata o le ola ma paleni. O le faʻaopopoga faʻaopoopo o loʻo tuʻuina i vae tulaga ese-faʻaseʻe e faʻasaʻo ma le saogalemu ma faʻaleleia le itu o le nofoa faʻataʻavale e pei lava o togafiti.

Moli

Capsule

Moli Le foliga o le lamepa Capsule toe faia le ituaiga o laupepa ua matua salalau solo i le lalolagi o aso nei: vailaʻau, fausaga fale, vaʻa malo, thermoses, tubes, taimi capsules e lafoina feau i fanau i le tele o tausaga. E mafai ona lua ituaiga: faʻavae ma faʻatele. E avanoa lamepa i ni lanu ma eseese tikeri o le faʻamaoni. O le fusifusia ma taʻifau faʻifilemu ua atili ai ona faʻamau lelei le lamepa. O lona lautele ituaiga o le fuafuaina lea o le faigofie o le gaosiga ma tele gaosiga. Faasaoina i le gaosiga gaioiga o le moli o lona autu sili.

Faapaologa

ResoNet Sinan Mansions

Faapaologa ResoNet Pavilion ua faʻatonuina e Sinan Mansions i Shanghai mo le faʻamanatuina o le Saina Tausaga Fou 2017. E aofia ai se taimi faʻapitoa pavilion faʻatasi ai ma se fesoʻotaʻiga LED malamalama "resonet" faʻapipiʻi i le pito i totonu. E faʻaogaina Low-Fi metotia e vaʻavaʻai ai o fesuiaʻi taimi masani o loʻo i totonu o le natura siosiomaga, e ala i le fegalegaleaiga o tagata lautele ma siosiomaga elemene iloa ai e se upega upega LED. O le Pavilion e faʻamalamalamaina nofoaga o tagata lautele i le tali atu i le faʻaosofia vavave. E ese mai i tagata asiasi e mafai ona omai e faia faʻafiafiaga o le Spring Festival, e mafai foi ona faʻaoga e avea ma faʻafiafiaga.