Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Vaʻa

Portofino Fly 35

Vaʻa O le Portofino Fly 35, faʻatumuina i moli masani mai faʻamalama lapoa o loʻo i totonu o le potu tele, faapea foi i fale. O ona foliga e maua ai se lagona e uiga i se vaʻa mo le vaʻa. Uma totonu o totonu, o le paleti lanu o le mafanafana ma masani, ma le filifilia o le faapaleni tuufaatasiga o lanu ma mea, faia le siosiomaga i nofoaga faaonapo nei ma le mafanafana, mulimuli i le tulaga faavaomalo o mamanu totonu o totonu.

Magoto

Thalia

Magoto O le taele fulufulu e pei o se pulu ua sauni e fuga ma faʻatumuina: e fuga tele mai na faia mai le fusi i totonu o le mautu le laʻau ma le teak, o se fatu i le pito i luga ae o le isi i le pito i lalo. O le tuutuuga ma le saogalemu faʻafetaui, tuʻuina atu se faʻalelei faʻapitoa foliga ma lanu olaola ma le fiafia fusia faatasi o saito ma i taimi uma eseʻese lanu e maua ai tulaga ese taele. O le matagofie o lenei mea e iloga i lona asymmetry ma le fealofani i le fetaiaʻiga o foliga eseese ma woody taua.

Moli Ma Le Leo Faiga

Luminous

Moli Ma Le Leo Faiga Luminous fuafuaina e ofoina atu ergonomic moli fofo ma siosiomaga leo leo i se tasi oloa. Ole faʻamoemoe e faʻatupu lagona ia e faʻaoga le au faʻau e lagona ma faʻaaogaina le tuʻufaʻatasiga o leo ma malamalama ina ia ausia ai lenei sini. O le leo faiga na atiae i luga o le faʻavae o leo manatunatuga ma faʻafaigofieina 3D siosiomaga leo i totonu o le potu e aunoa ma le manaʻomia mo uaea ma faapipiiina tele failauga faataamilo i le nofoaga. I le avea ai o se moli moli, Luminous fatuina malamalama ma tuusaʻo faʻamalamalamaga. O lenei moli faʻataʻitaʻiga e maua ai se moli malu, toniga, ma maualalo le eseesega e taofia ai le vaʻai ma faʻafitauli mata.

Eletise Eletise

Ozoa

Eletise Eletise O le uila eletise OZOa faʻaalia ai se tino faʻavaʻa ma se foliga ese 'Z'. O le faʻavaʻa o loʻo fai ma laina le motusia e fesoʻotaʻi ai vaega taua o le taʻavale, pei o uili, faʻaulu, nofoa ma mea vili a uila. O le foliga 'Z' e faʻapipiʻi i se auala faʻapea o se fausaga e maua ai faʻalenatura faʻanatura i totonu. Tamaoaiga o mamafa tuuina atu e le faʻaaogaina o alumini faʻamatalaga i vaega uma. O se faʻaʻeseʻesega, o le rechargeable ion lithium ion ua tuʻufaʻatasia i totonu o le faʻavaʻa.

Malo Lautele

Quadrant Arcade

Malo Lautele O le Vasega II lisiina arcade ua liua i se faʻafiafiaga auala savali i le faʻatulagaina o malamalama malamalama i le nofoaga sao. Lautele, ambient moli faʻaaogaina holististic ma ona aafiaga faʻataʻamilomilo tulaga e ausia ai fesuiaiga i moli mamanu lea e faʻatupuina le fiafia ma faʻalauiloa faʻateleina faʻaaogaina o le avanoa. Faʻataʻitaʻiga tuʻufaʻatasia mo le faʻatulagaina ma le faʻapipiʻiina o le ono iloga foliga na faʻatautaia faʻatasi ma le tusiata ina ia foliga vaʻaia foliga e sili atu le atamai nai lo lofituina. Faatasi ai ma le faʻamalamalamaina o le ao, o le teuteuga matagofie e faʻailoaina i le gutu o moli eletise.

Mafai Ona Faʻalautele Laulau

Lido

Mafai Ona Faʻalautele Laulau Ua faʻamau le Lido i totonu o se tamaʻi taʻifoliga pusa. A gaugau, e tautua e fai ma mea e teu ai mea laiti. Afai latou te siitia mai luga itu, vae soʻosoʻo poloka i fafo mai le pusa ma Lido liua i se laulau laulau po o se tamai kesi. E faʻapena foi, pe a tuʻu atoa le laupepa i itu uma e lua, e fesuiaʻi i se laulau tele, ma le pito i luga o le ipu e lautele 75 mita. O lenei laulau e mafai ona faʻaoga e avea o se laulau 'ai, aemaise i Korea ma Iapani lea o loʻo nofo i luga o le fola ao' ai o se masani masani.