Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Faleoloa

Family Center

Faleoloa E i ai ni mafuaaga mafuaʻaga na ou tapunia ai le puipui umi (30 mita). Muamua, o le maualuga o le fale o loʻo iai nei, e matua le manaia, ma e leai sau faʻatagaga e paʻi atu ai! Lona lua, o le faʻapipiʻiina o le pito i luma, na ou maua ai le 30 mita o le puipui avanoa i totonu. E tusa ai ma aʻu matata i aso uma suʻesuʻega fuainumera suesuega, o le tele o tagata faatau filifilia filifili e alu i totonu o le faleoloa na o le fiailoa, ma ia vaʻaia le mea o loʻo tupu i tua atu o lenei vaega foliga fia iloa.

Faleaiga

Lohas

Faleaiga Le Rev Counter i le Urban Beat. O loʻo i ai i le pisi o femalagaʻiga. O le aotelega o fuafuaga tau le aoga e faʻatupu ai le mogamoga ma le nofo lelei, peiseai e faʻaosofia le taimi e faifai malie ai ma i lenei saoasaoa taulaga i le taulaga ina ia fiafia i taimi uma iinei ma le taimi nei. O le avanoa avanoa, e pei ona fausia, e ala ile auala fuafuaina, e vaeluaina le avanoa e faʻavae i galuega eseese. O faʻataʻamilomilo totema faʻaopopo i le malu o lagona siosiomaga nisi o faʻafiafiaga manaia.

Faleaiga

pleasure

Faleaiga O Le Fiafia o le Ola i se Olaga o Ata. Le faalauteleina ma le faaauauina. E ala i le faʻalautele o taualuga foliga ma fola laʻau, ma o latou tutusa le fesoʻotaʻi, e alu saʻo i luga o lea pe pupuni ai iina, e atagia mai ai se malosi o gaioiga e aofia ai i luga o tumutumu ma vanu i le olaga. A o faaputuga siosiomaga tafe ma morphs i gaioiga, ata o le matagofie faʻateleina i luga i le avanoa. Nofoaga vaʻai ia mama ma manino, a ia tausia le vaevaega o vaega eseese. Faatasi ai ma le malamalama lelei avanoa, e mafai ona i ai mea lilo i totonu o potu.

Nofoiga

nature

Nofoiga Lenei fale ua fuafuaina mo se ulugaliʻi. Toe foʻi ile natura. O tagata e naunau e alu i fafo sili atu, ina ia i fafo atu poʻo, ina ia avea le natura o se tasi o olaga, faʻatagaina mo le natura e faʻatamaoʻaina ai le vaogagana o le fale. Faʻasaʻo le natura ile tiʻetiʻe. Mauaina ma eseese elemene, o loʻo faʻaalia le auala e mafai ai ona vavaeeseina faʻatasi ma mafiafia faigata, pei o le tele o vaega o fugalaʻau, o le a mulimuli ane avea i latou lava, i filifiliga mulimuli pe a uma le tele o talanoaga.

Avanoa Avanoa

Samlee

Avanoa Avanoa A aunoa ma le le fiafia auiliili, o le Samlee Office na mamanuina e se faigofie faigofie ile faʻalelei. Lenei manatu fetaui ma le vave atinaʻe taulaga. I totonu o lenei sosaiete sili ona sosola sosaiete, o le poloketi o loʻo faʻaalia ai le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga i le va o le taulaga, tagata ma tagata - o se ituaiga o fesoʻotaʻiga vavalalata o gaioiga ma faʻagaioiga; teuteuga manino; ua avanoa.

Fale Nofo Aʻoga Tamaiti

Koza Ipek Loft

Fale Nofo Aʻoga Tamaiti O Koza Ipek Loft na mamanuina e le craft312 studio o se tamaititi talimalo ma fale talimalo ma le gafatia o le 240 moega i le 8000 m2 eria. Na maeʻa le fausiaina o le Koza Ipek Loft ia Me 2013. I le aotelega, o le fale talimalo, ulufale i le autalavou, faleʻaiga, le potu fono ma le foyer, potu suesue, potu, ma le ofisa o le pulega i totonu o le tele o le 12 fogafale fale e aofia ai se fou, fou ma ua leva ona fuafuaina o potu malolo. Potu mo 2 tagata i totonu o potu autu faʻatulaga e tusa ai ma fola taʻitasi, lua potu ma se tagata 24 faʻaaogaina.