Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Fale Mautotogi

Home in Picture

Fale Mautotogi O le poloketi o se avanoa malolo na fausia mo se aiga e toʻafa ma tamaiti e toʻalua. O le vaʻaiga faʻanatura na fausia e le fale e sau ai e le gata mai o tala fou na fai mo fanau, ae o le futuristic lagona ma le faʻaleagaga faʻaosofia e le luʻitau i mea masani fale. I le le fusifusia i ni auala faʻaalia ma mamanu, o le tagata na faia ni fuafuaga faʻaleagaina o manatu masani ma tuʻuina atu se faʻamatalaga fou o olaga.

Fale Totonu

Inside Out

Fale Totonu O le tusiata fale na muamua lava tutoatasi lava ia fale gaosi oloa tisaini, filifilia o se tuʻufaʻatasiga o Iapani ma Nordic o loʻo faʻaalia meafale e fausia ai se faʻamafanafanaga ma se fiafia. E masani ona faʻaogaina laupapa ma ie i le lautele ma e itiiti se malamalama. O le manatu & quot; Totonu o Fafo & quot; pusa laupapa na faʻaalia ma le fesoʻotaʻiga laupapa laupapa ma le ala savali aʻo tatala atu i le potu malolo o le & quot; Totonu & quot; faʻaalia o tusi ma faʻaali ata, ma potu pei o le & quot; fafo atu & quot; taga o avanoa e fai ai galuega faʻatino.

Ofisa Ulu

Nippo Junction

Ofisa Ulu O Nippo Head Office o loʻo fausia i luga o le tele o laina o le taulaga, o se ala tele, ma se paka. O Nippo o se taʻitaʻiga lauiloa i le fausiaina o auala. Latou te faʻamatalaina Michi, o lona uiga "ala" i le gagana Iapani, o le faʻavae o la latou mamanu o fausaga ia "o le a le mea e fesoʻotaʻi ai le tele o vaega". E fesoʻotaʻi e Michi le fale ma le taulaga ma e fesoʻotaʻi foʻi tagata faigaluega ma isi avanoa. Na siitia le taumafaiga a Michi e fauina sootaga fatuga ma iloa le Junction Place o se nofoaga tulaga ese e mafai ai iinei i Nippo.

Fale Tumaoti

Bbq Area

Fale Tumaoti O le bbq eria poloketi o se avanoa e faʻatagaina le kuka i fafo ma toe potopoto le aiga. I totonu o Chile o le bbq eria e masani ona i ai mamao mai le fale ae i lenei poloketi o se vaega o le fale tuʻufaʻatasia ma le togalaau e ala i le faʻaogaina o faʻamalama lapopoa lapopoa faʻatagaina e mafai ai ona tafe mai le aitu o le togalaau avanoa i totonu o le fale. E fa avanoa, natura, vaitaʻele, 'ai ma le kuka ia tasi i se tulaga ese.

Fausaga Ati Fale Fausaga

Cecilip

Fausaga Ati Fale Fausaga O le ata o le teutusi o Cecilip e ogatasi e le faʻapolopolo o mea faʻalava e mafai ai ona maua le okeni foliga e faʻaese ai le tele o le fale. Taitasi module o lo o aofia i vaega o laina tusia i totonu o le mata o le curvature e fausia. O fasipepa na faʻaogaina ai foliga faatafafa o le siliva anodized alumini 10 cm lautele ma le 2 mm mafiafia ma sa tuʻuina i luga o se alumini alumini faʻatasi. Le taimi lava e faʻapipiʻiina le module, o le pito i luma na fusi i se 22 gauge uamea stainless.

Faleoloa

Ilumel

Faleoloa Ina ua mavae le toeitiiti atoa le fa sefulu tausaga o tala faʻasolopito, o le faleoloa Ilumel o se tasi o kamupani sili ona tele ma sili ona iloga i le Dominican Republic i totonu o meafale, moli ma teuteuga maketi. Le fesoasoani lata mai tali atu i le manaoga mo le faʻalauteleina o le faʻaaliga nofoaga ma le faʻamatalaina o se mama ma sili atu faʻamatala auala e mafai ai e talisapaia le eseese o aoina avanoa.