Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Avanoa Faʻaaliga

Ideaing

Avanoa Faʻaaliga Lenei o le pisinisi faʻaali fale i le 2013 Guangzhou Design Week fuafuaina e C&C Design Co., Ltd. O le mamanu na faʻaʻaina lelei le avanoa i lalo o le 91 sikuea mita, o loʻo faʻaalia e le paʻi pa ma le poloketi i totonu. O le faʻamatalaga a le QR o loʻo faʻaalia i luga o le pusa moli o 'upega tafaʻilagi a le pisinisi. I le taimi nei, o le au mamanu e faʻamoemoe o le foliga mai o le fale atoa e mafai ona avea tagata ma lagona tumu i malosi, ma o lea ua faʻaalia ai le fatufatuga o loʻo i ai i le kamupani mamanu, o le, "o le agaga o le tutoʻatasi, ma le manatu o le saolotoga" na latou lagolagoina .

Avanoa Avanoa

C&C Design Creative Headquarters

Avanoa Avanoa O le foafoa laumua o C&C Design o loʻo tu i totonu o le post-industrial-workshop. O lona fale ua liua mai le fale mumu-piliki i 1960s. I le iloiloina o le puipuia o le taimi nei ma tala faasolopito o le fale, Design team taumafai sili latou te mafaia e aloese ai mai le faaleagaina o le muamua fale i totonu o teuteuga totonu. O le tele o le fir ma le ofe o lo o faaaogaina i totonu o le totonu. O le tatalaina ma le faʻamutaina, ma le fesuiaiga o avanoa ua maitauina ma le poto. O moli ata mo isi itulagi e atagia mai ai isi vaʻaiga.

Femalagaiga Hub

Viforion

Femalagaiga Hub O lenei poloketi o se Transportation HUB e faʻafesoʻotaʻi ai le taulaga i le loto o le ola ola i se auala faigofie ma le faʻaogaina e ala i le tuʻufaʻatasia o auala femalagaiga pei o nofoaafi auala, metro station, nile deck ma bus station faʻaopopo i isi auaunaga e liliu ai le nofoaga e avea ma mea taua mo le lumanaʻi.

Fale Uaina

Crombe 3.0

Fale Uaina O le sini autu a le Crombé faleoloa, o le faʻatauina lea e le au faʻatau se auala fou e faʻatau ai. O le manatu autu sa tatau ona amata mai le vaʻaiga ma lagona o le fale teu oloa, lea na matou mulimuli ane faʻaopopo le malamalama ma le malamalama. E ui lava o loʻo faʻaalia le uaina i a latou uluaʻi afifiina, o laina mama o faʻamama uʻamea e mautinoa ai le masani ma le vaʻai. Uma fagu fagu i le faʻavaʻa i le tutusa tutusa o le a tautua e sommelier i latou. O le 12 m fata fale o loʻo i ai moli ma loka. I loka, tagata e mafai faʻatau saogalemu teuina i luga atu 30 fagu.

Mall

Fluxion

Mall O le musumusuga a lenei polokalame e sau mai loi mauga o loʻo i ai se fausaga faʻapitoa. E ui lava i totonu o mauga loi semanu e faigata tele, ae e mafai ona fausia se malo tele ma faʻatonutonuina. Lea e atagia mai ai le fausaga fale o ia e matua rasional. I le taimi nei, o totonu o fugalaau matagofie o loi mautu ma atiaʻe se maota tetele e foliga sili ona matagofie. O le mea lea, na faʻaaoga e le tagata suʻesuʻe le atamai a loi mo le faʻasino i le fausiaina lelei o avanoa ma faʻagaofiofi lelei atoa ai ma loi mauga.

Faʻaaliga

Onn Exhibition

Faʻaaliga Onn o se tupe totogi-gaosi oloa tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasiga ma mamanu fou e ala i aganuu meatotino matai. Mea, lanu ma oloa a Onn ua musuia e le natura lea e faʻamalamalamaina faʻailoga masani ma se tofo matagofie. O le fale faʻaali na fausia e faʻafoliga se ata o le natura faʻaaogaina mea ia e faʻamalieina ma le oloa, e avea o se tasi faʻalapotopotoga o loʻo tusia.