Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Kalena

NTT COMWARE “Season Display”

Kalena Lenei o se kesi kalena na faia ma se tipi-ata tifaga faʻaalia ai faʻaaliga taimi i luga o matagofie embossing. Ole vaega maualuga ole ata ile taimi e faʻaalia ai, o taimi faʻataʻamilosaga o loʻo tuʻu ile vaʻavaʻaia ole 30 tikeri mo le sili ona vaʻaia. O lenei pepa fou e faʻaalia ai manatu fou a le NTT COMWARE mo le faʻaosoina o manatu fou. Manatu ua tuuina atu i le kalena galue ma le tele avanoa tusitusi ma pule laina. E lelei mo faʻaaliga vave ma faigofie ona faʻaaogaina, tumu i le amataga e tuʻu 'ese mai isi kalena.

Ie Talatala Ma Le Faʻapuapu

Ropo

Ie Talatala Ma Le Faʻapuapu Ropo o se tagata faʻapaleni paleni palapala ma manatu faʻapuapu, lea e le paʻu i lalo i le fola. Faʻafetai i le tamai mamafa o le tane vai o loʻo i totonu o le pito i lalo o le pefu, Ropo tausia o ia lava paleni masani. A maeʻa le faigofie o le salu ese o le pefu i le fesoasoani a le sasaʻo laugutu o le pefu, e faʻaaoga e le au faʻapipiʻi le lapisi ma le ie efuefu faatasi ma tuu ese e avea o se tasi iunite e aunoa ma le popolega o le a pa'ū i lalo. Ole taimi nei ole tino ole auga e faʻafaigofie le aumaia i totonu o potu ma o loʻo fuafua e faʻafiafia le au faʻaaoga ile fola.

Uaina Igoa

5 Elemente

Uaina Igoa O le ata o le “5 Elemente” o le iʻuga o se poloketi, lea e faʻatuatuaina ai e le tagata o tausia le lala sooupu ma le saolotoga e faʻaali atu ai. O le faʻamamafa o lenei fausaga o le uiga faʻa Roma "V", lea e faʻaalia ai le manatu autu o le oloa - e lima ituaiga o uaina fesoʻotaʻi i totonu o se tuufaatasiga tulaga ese. O le pepa faʻapitoa na faʻaaogaina mo le laupepa faʻapena foi ma le faʻatulafonoina o laʻasaga o mea uma e faʻaoso ai le mea e mafai ai e le tagata faʻatau ona ave le fagu ma vili i o latou lima, tago i ai, e mautinoa e faia ai se lagona loloto ma faia le mamanu e sili ona manatua.

Afifiina Mama Vai Inu

Coca-Cola Tet 2014

Afifiina Mama Vai Inu Le fausiaina o se tele o faʻaola Coca-Cola paʻu lea e salalau atu miliona miliona manaʻo malo. Na matou faʻaaogaina le Coca-cola's Tết simbol (le Swallow Bird) o le masini e fausia ai nei manaʻo. Mo paʻu taʻitasi, o le faitau selau o fugalaʻau lima na fausiaina ma faʻatulagaina ma le faaeteete faataamilo i se tu masani tusitusiga, lea faʻatasi faʻatasi ai se faasologa o taua taua Vietnamese. "An", o lona uiga o le Filemu. "Tài" o lona uiga Manuia, "Lộc" o lona uiga manuia. O nei upu e fesuiaʻi tele i le taimi o le aso malolo, ma masani ai teuteu TTT teuteuga.

Faʻatapulaʻa Faʻasologa O Uaina Faʻapitoa

Echinoctius

Faʻatapulaʻa Faʻasologa O Uaina Faʻapitoa E tulaga ese lenei poloketi i le tele o auala. Ole ata na tatau ona atagia ai le uiga ese o le oloa e fesiligia - faʻapitoa tusitala uaina. E le gata i lea, sa i ai se manaʻoga e faʻasalalau faʻamatalaga loloto i le igoa o le oloa - sili atu, solstice, eseʻesega i le va o po ma le ao, uliuli ma paʻepaʻe, matala ma le faʻapitoa. O le mamanu sa i ai le faamoemoe e atagia ai le mea lilo sa natia i le po: le matagofie o le po o le po lea e maofa tele ai ma le au lilo faalilolilo natia i le au puʻeina ma le Zodiac.

Tusi

Brazilian Cliches

Tusi O le "Pasila Clichés" na tusia faʻaaoga ata mai se lisi tuai o Pasila tusitusi clichés. A e o le mafuaʻaga o lona igoa, e le naʻo ona o faʻamatalaga na faʻaaogaina mo le tuʻufaʻatasiga o ana faʻataʻitaʻiga. I taimi o itulau uma, matou te taufetuli ai i isi ituaiga o Pasila kliches: tala faasolopito, pei o le taunuu mai o le Potukale, le catechizing o Initia moni, kofe ma auro tamaoaiga taamilosaga ... e aofia ai ma aofia ai aso nei Pasila clichés, tumu i faigata lavelavea, aitalafu, tapunia fale ma le le mautonu - Faʻailoa i totonu o se le faʻaaloalo vaaiga vaʻaia faʻamatalaga.