Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Asoa

odyssey

Asoa Le manatu autu o odyssey e monomer aofia ai ufiufi volumenous, geometric foliga ma se paʻu paʻu. Mai i lea mea e ati aʻe ai le fegalegaleaiga o manino ma faʻaleagaina, manino ma natia. E mafai ona tuʻufaʻatasia uma foliga ma tisaini i le manaʻo, fesuiaʻi ma faʻapipiʻi i faʻaopoopoga. Lenei matagofie, faigofie manatu faʻataga mo le fausiaina o se toetoe lava leai se faʻalavelaveina o mamanu, talafeagai lelei ma avanoa ofoina e vave faʻataʻitaʻiga (3D lolomi), ona e mafai e tagata faʻatau tagata uma ona maua se atoa tagata ma tulaga ese mea na gaosia (asiasi: www.monomer. eu-faleoloa).

O Le Ie Fulufulu Manu

Textile Braille

O Le Ie Fulufulu Manu Alamanuia lautele jacquard lavalava mafaufau e avea ma mea faaliliu mo tagata tauaso. O lenei 'ie e mafai ona faitauina e tagata e lelei le vaʻai ma o loʻo faʻaagaga mo latou e fesoasoani i tagata tauaso o loʻo amata ona le toe vaʻai pe o loʻo latou maua ni faʻafitauli o le vaʻai; ina ia mafai ai ona aʻoaʻo le faiga o loʻo faʻamalosi faʻatasi ma se masani ma mea masani: ie. O loʻo i ai le mataʻitusi aofaʻi, numera ma faʻailoga faʻailoga. Leai lanu e faʻaopopo. O se oloa i luga o le efuefu fua o se mataupu o le leai malamalama malamalama. O se poloketi ma agafesootai ma e alu i tala atu o pisinisi faapisinisi.

Sulu

Mykita Mylon, Basky

Sulu O le MYKITA MYLON aoina faia o se mea mama polyamide mea faʻapitoa faʻaalia ai ma sili ona fetuunai tagata. O lenei mea faʻapitoa o loʻo fausia i lea vaega ma lea vaega faʻafetai i le Selective Laser Sintering (SLS) metotia. E ala i le toe faʻauigaina o faʻataʻamilomilo taamilosaga masani o taʻamilomilo taʻamilomilo ma oval-faataʻitaʻi na fou i le 1930s, o le faʻataʻitaʻiga BASKY o loʻo faʻaopopoina ai se foliga fou i lenei faʻatasiga o le matatioata lea na mamanuina mo le faʻaaogaina i taʻaloga.

Matamata

Ring Watch

Matamata O le Ring Watch o se faʻataʻitaʻiga aupito maualuga o le masani ai le uati lima e ala i lona faʻamutaina o fuainumera ma lima e fiafia i mama e lua. O lenei mea sili ona faʻaavanoaina e maua ai se mama ma foliga faigofie e faʻaipoipo faʻatasi ma le aulelei mata mata. O le saini o le pale o loʻo faʻaavanoaina ai se lelei lava auala mo le suia o le itula aʻo lona nana e nana-faʻaalia faʻaalia le laupepa o le vali ola ma uiga eseʻese, mulimuli ane faʻatumauina se tala faatusa a o faʻapea foi ona maua ai se umi ola maa.

Taulima

Fred

Taulima E tele ituaiga tuʻaiga taulima ma faʻailoga: tagata faʻatonu, auro, palasitika, taugofie ma taugata ... ae matagofie e pei ona i ai, e masani lava ona na o ni taulima. O Fred o se mea sili atu. O nei manoa i lo latou faigofie faafaigofieina le tamalii taua o taimi tuai, ae o nei ona po nei. E mafai ona fai i luga o ni lima e aunoa ma se suti lanu moana poʻo se ofu mafanafana uliuli, ma o le a latou faʻaopopo pea le paʻi o vasega i le tagata o loʻo ia ofuina. O nei taulima e tulaga ese aua e omai faʻatasi. E matua mama lava e mafua ai le ofuina. E ala i le ofuina, o se tasi o le a matamuli matauina!

Asoa Ma Bros

I Am Hydrogen

Asoa Ma Bros O le ata na faʻatuina e le Neoplatonic filosofia o le macrocosm ma microcosm, vaʻai i le tutusa mamanu faʻafouina i tulaga uma o le atulaulau. Vaʻaia le faʻatusatusaga auro ma le faʻasologa fibonacci, o le asoa o loʻo faʻaalia ai se matematika fausaga e faʻataʻitaʻi ai fua o phyllotaxis matauina i le natura, pei ona vaʻaia i fugalaʻau, daisies, ma isi isi laʻau. O le torus auro o loʻo fai ma sui o le Vateatea, ua aui i le iva o taimi-taimi. "O aʻu o le Hydrogen" o loʻo sui ai le faʻataʻitaʻiga o le "The Universal Constant of Design" ma le faʻataʻitaʻiga o le Universe lava ia.