Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Mama

Dancing Pearls

Mama O penina siva i totonu o galu galu o le sami, o le taunuʻuga o musumusuga mai le sami ma penina ma o se 3D faʻatusa mama. O lenei mama ua mamanuina ma le tuʻufaʻatasia o auro ma penina felanulanuaʻi ma se faʻapitoa faʻapitoa e faʻatino ai le gaioiina o penina i le va o galu gogolo o le sami. O le paipa lapoa na filifilia i se lelei tele lea e mafua ai ona malosi le mamanu e faia ai le faʻatusa gaosi.

O Le Aoina O Teuga

Biroi

O Le Aoina O Teuga O Biroi o se fa'asologa o mea teuteu lolomi 3D e fa'aosofia e le phoenix o le lagi, o lo'o lafoina o ia lava i totonu o le afi ma toe fanau mai i ona lava lefulefu. O laina malosi e fausia ai le fausaga ma le mamanu Voronoi ua salalau i luga o le fogaeleele o loʻo faʻatusalia ai le phoenix e toe faʻaola mai le afi mumu ma lele i le lagi. Mamanu e suia le lapopoa e tafe i luga o le fogaeleele e maua ai se lagona o le malosi i le fausaga. O le mamanu, lea e faʻaalia ai se faʻatagata faʻatagata na o ia lava, e maua ai e le tagata o loʻo ofuina le lototele e laa i luma e ala i le faʻaalia o lo latou tulaga ese.

Tautaliga Ma Mama

Vivit Collection

Tautaliga Ma Mama Musuia e ituaiga maua i le natura, Vivit aoina fatuina se manaia ma le fia iloa lagona e le faaumiumi foliga ma swirling laina. Vivit fasi aofia o punou 18k samasama auro fasi pepa ma uliuli rhodium faʻapipiʻi luga o foliga i fafo. O laupepa foliga-faʻataʻamilomilo e siomia ai le tautaliga ina ia o aga masani faʻaleaga faʻatupuina ai se siva manaia i le va o le uliuli ma auro - lalafi ma faʻaalia le auro samasama i lalo ifo. O le loloto o foliga ma uiga ergonomic o lenei aoina o loʻo iai se ata mataina o le malamalama, ata lafoia, vaʻai ma faʻataʻitaʻiga.

Tautaliga Ma Mama

Mouvant Collection

Tautaliga Ma Mama O le Mouvant Collection na musuia e nisi vaega o le Futurism, e pei o manatu o dynamism ma mea na faia a le le mafai ona faailoa mai e le au tusiata Italia Umberto Boccioni. O tautaliga ma le mama o le Mouvant Collection o loʻo faʻapipiʻi ai le tele o fasi auro, e fusia faʻapitoa i se auala e mafai ai ona maua se faʻataʻamilomilo o gaioiga ma faʻaosofia le tele o foliga, faʻalagolago i le itu o loʻo vaʻaia ai.

Mama

Moon Curve

Mama O le lalolagi masani o loʻo feololo lava e pei ona faapaleni i le va o le maopoopo ma le vevesi. O se mamanu lelei e fausia mai ile tutusa feteʻena. O ona uiga lelei faʻamalosi, matagofie ma mea e tutupu mai i le aga a le tusiata e mafai ona tatala matala i nei faʻafeagai i le taimi o gaioiga. O le maeʻa fasi o le aotelega o le anoanoai o filifiliga e faia e le tusiata. O mafaufauga uma ma leai se lagona o le a mafua mai i galuega e malo ma malulu, ae o lagona uma ma leai se pule e maua ai galuega e le mafai ona faʻamatalaina o ia. O le fesoʻotaʻiga o mea ia e lua o le a faʻaalia upu o le siva o le ola lava ia.