Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Loka

Sopron Basket

Loka Sopron Basket o se tamaʻitaʻi polofesa pasiketipolo a tamaʻitaʻi e faʻavae i Sopron, Hungary. Talu ai o i latou o se tasi o le au Hungarian sili ona le lelei 'auʻau ma 12 ipu o le atunuʻu ma mauaina le tulaga lua i le Euroleague, na filifili le pulega kalapu e teu faafaigaluega i se potu fou loka potu ia maua ai se tulaga lauiloa fale i le igoa o le kalapu, fetaui ma manaoga o le tagata taalo sili atu, faaosofia i latou ma siitia lo latou lotogatasi.

Laupapa E-Uila

wooden ebike

Laupapa E-Uila O le kamupani a Berlin Aceteam na fausia le muamua laupapa e-uila, o le galuega o le fausiaina i se siosiomaga faauo auala. Na faʻamanuiaina le sailiga o se paʻaga felagolagomaʻi ma le Faiaʻoga o Wood Science ma Technology of the Eberswalde University for Sustainable Development. O le manatu o Matthias Broda na avea ma mea moni, o le tuʻufaʻatasia CNC tekonolosi ma le iloa o mea laupapa, na fanau mai le laupapa E-Bike.

Faapipii Komepiuta

Wood Storm

Faapipii Komepiuta O le Wood Storm o se komipiuta faʻapipiʻi mo mea faʻafiafia. O le vevesi o le ea ea e faʻaalia moni lava e se pupuni fafie faʻamalosia e moli lafo mai lalo mo se lalolagi e aunoa ma le kalave. O le faʻapipiʻi amio e pei o se matutu le malolo ola. E taʻitaʻia le laina o vaʻai e tau latalata i ai e suʻe le amataga poʻo le vaega pito i tua, a o le au faʻafiafia e siva moni lava ma le afa.

Fetufaʻaiga Faʻapipiʻi

Falling Water

Fetufaʻaiga Faʻapipiʻi O le Vaitafe Pa'ū o se seti o fegalegaleaiga faʻapipiʻi faʻatagaina tagata faʻaaoga e suia auala tamoʻe faataamilo i se poloka po o se poloka. O le tuʻufaʻatasiga o kupita ma faʻataʻamilosaga tafe o loʻo faʻaalia ai se eseesega o mea faʻaletonu ma le tafe o le vai. E mafai ona toso le vai tafe e vaʻai ni tao manava pe na ona tuʻu i luga ole laulau e avea ose vaaiga o le vai aisa. O lopa e taua foi o ni manaoga e faia e tagata i aso uma. Fiafia e tatau ona nonoa ma tamoe i le faavavau o se afu.

Faapipiiina Faavaa

Missing Julie

Faapipiiina Faavaa O lenei togafiti o loʻo faʻaalia ai se faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma se fesoʻotaʻiga i le va o totonu ma fafo, po o moli ma ataata. E momoliina atu se faʻaaliga ao tagata vaʻai i fafo o le faʻavaʻa e faʻatali ai se tasi e toe foʻi mai. E tele ituaiga ma lapoʻa o tioata lalolagi o loʻo faʻaogaina e avea o se faʻailoga o manaʻoga ma loimata e faʻailoa mai ai lagona e ono nana i totonu. O le sila uʻamea ma atigipusa faʻamatalaina le tuaʻoi o lagona. O le lagona faʻaalia e se tagata e mafai ona ese mai i le auala e iloa ai pei o ata i le lalolagi e oʻo i lalo.

Lauti Lauti

Vapor Breeze

Lauti Lauti O le lauti lauti o se atigipusa o loʻo uuina se atulaulau o taua e faʻatali le tatalaina. Vaʻavaʻai i totonu o le amataga e mafai ona e mauaina ai se faʻatulagaina o au ala tetele o loʻo feoloolo i totonu o faʻamoe. O le fausaga e atagia foi i luga o le paʻu i fafo. O le tino atoa faʻataʻitaʻia o se ausa ua faʻaogaina mo tagata e vaʻavaʻaia ma fiafia i aso uma.