Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Lamepa

Capsule Lamp

Lamepa O le moli amata na mamanuina mo se tamaswear ituaiga. O le musumusuga e maua mai i pusa meataalo meataalo mai tamaiti vending masini e masani ona maua i faleoloa. Vaʻavaʻai i luga o le moli, e mafai e se tasi ona vaʻaia se tele o fugalaʻau meataalo felanulanuaʻi, taʻitasi o loʻo tauaveina manaʻoga ma le fiafia na fafaguina ai se tasi talavou agaga. Ole aofaʻi o pusa e mafai ona faʻafetaui ma le anotusi ia suia pe a e manaʻo ai. Mai mea masani a tagata i aso uma i mea faʻapitoa, mea taʻitasi e te tuʻuina i totonu o laupepa avea ma se tala tulaga ese a oe, ma faʻaputu mai lou olaga ma tulaga o mafaufau i se taimi.

Ata Tifaga

Wuhan Pixel Box Cinema

Ata Tifaga "Pixel" o le faʻavae autu o ata, mamanuina mamanuina sootaga sootaga o feoai ma pixel avea ma autu o lenei mamanu. "Pixel" o loʻo faʻaaoga i itu eseese o le tifaga. O le pusa ofisa tele fale fale se tele teutusi teutusi fausia e sili atu 6000 fasi uamea stainless vaega. O le vaega faʻaali ata ua teuteuina i le tele o sikuea sikuea o loʻo faʻataʻamilomilo mai le puipui o loʻo faʻaalia ai le igoa matagofie o ata tifaga. I totonu o lenei tifaga, o tagata uma o le a fiafia i le sili o le siosiomaga o faʻatekinolosi lalolagi na faia e le aufaʻatasi o mea uma "Pixel".

Tofi

White Paper

Tofi O le tapoleni-pei totonu o totonu mea uma mo le tagata mamanuina saofaga fatufatuga ma fatuina avanoa mo le tele o faʻaaliga o gaioiga mamanu. A o alualu i luma galuega taʻitasi, o puipui ma laupapa o loʻo ufiufi i suʻesuʻega, tusia o latou ata ma faʻasalalauga, faʻamaumau o le faʻatinoina o soʻo se mamanu ma avea ma tusi ata a le au faʻapitoa. O paepae papaʻe ma faitotoʻa apamemea, lea e faʻataʻitaʻia ma le le lava e faʻaoga mo le faʻaaogaina pea i aso taʻitasi, e aoina mai vae ma faʻailoga o mea mai le aufaigaluega ma tagata faatau, ma molimauina le ola aʻe o le kamupani.

Kafe

Aix Arome Cafe

Kafe O le Kafaia o le mea e lagona ai e tagata asiasi le nonofo faʻatasi ma sami. O le tele o fuamoa moa fausaga na tuu i totonu o le va ma e masani ona galue e avea ma kesia ma kofe. Iconic foliga mai o le faleoloa e musuia e pogisa ma le malie foliga kofe bean. Lua tele faʻamalama i luga-pito i luma o itu uma o le "big bean" e aoga e avea ma punavai lelei o le ea ma le malamalama masani. Kafe saunia umi laulau e pei o le tele o potopoto ma faʻaputuputu atoa. O foliga mataga faʻataʻamilomilo pei o iʻa e vaʻai i luga o le vai, o laupepa susulu faʻapena mumu le la susulu mai le sinasina o le lagi sinasina.

Roadshow Faʻaaliga

Boom

Roadshow Faʻaaliga Lenei o se faʻaaliga ata o le poloketi mo se foliga foliga fou i China. O le autu o lenei faʻasalalauga o loʻo faʻamamafaina ai le agavaʻa o le autalavou e faʻailoa a latou ata, ma faʻatusa mai ai le faʻafofogaina o lenei leo faʻalauiloa na faia i tagata lautele. O le pepa faʻapipiʻi o Zigzag sa faʻaaogaina o le tele o mea vaaia vaʻaia, ae o loʻo i ai ni faʻatulagaina faʻapitoa ina ua faʻaaoga i totonu o fale 'eseʻese i totonu o taulaga eseese. O le fausaga o fale faʻaaliga o soʻo se mea e faʻaaoga i totonu o fale gaosi ma faʻapipiʻi i luga o nofoaga. O nisi vaega e mafai ona toe faʻaaogaina pe toe faʻatulaga e fausia ai se fale fou mo le isi taofi.

Ata Tusitusia Breakthrough

The Graphic Design in Media Conception

Ata Tusitusia Breakthrough O lenei tusi e faatatau i le fausaga ata; e tuʻuina manino, le auiliiliga vaʻai i mamanu fausaga o se faiga e faʻaaogaina e faʻafesoʻotaʻi ai ma le au maimoa i aganuu eseese e ala i metotia metotia aofia ai le uiga o le ata faafaʻafoliga o se matafaioi, Fuafuaga faʻagaioiga o metotia, Branding mamanu pei o le tulaga o maketi, afifiina afifi ma saunia auiliiliga ma o loʻo aofia ai galuega mai tusitusiga faʻataʻitaʻi maualuga, o loʻo faʻaogaina e faʻaalia ai mataupu faʻavae o le ata.