Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Roadshow Faʻaaliga

Boom

Roadshow Faʻaaliga Lenei o se faʻaaliga ata o le poloketi mo se foliga foliga fou i China. O le autu o lenei faʻasalalauga o loʻo faʻamamafaina ai le agavaʻa o le autalavou e faʻailoa a latou ata, ma faʻatusa mai ai le faʻafofogaina o lenei leo faʻalauiloa na faia i tagata lautele. O le pepa faʻapipiʻi o Zigzag sa faʻaaogaina o le tele o mea vaaia vaʻaia, ae o loʻo i ai ni faʻatulagaina faʻapitoa ina ua faʻaaoga i totonu o fale 'eseʻese i totonu o taulaga eseese. O le fausaga o fale faʻaaliga o soʻo se mea e faʻaaoga i totonu o fale gaosi ma faʻapipiʻi i luga o nofoaga. O nisi vaega e mafai ona toe faʻaaogaina pe toe faʻatulaga e fausia ai se fale fou mo le isi taofi.

Ata Tusitusia Breakthrough

The Graphic Design in Media Conception

Ata Tusitusia Breakthrough O lenei tusi e faatatau i le fausaga ata; e tuʻuina manino, le auiliiliga vaʻai i mamanu fausaga o se faiga e faʻaaogaina e faʻafesoʻotaʻi ai ma le au maimoa i aganuu eseese e ala i metotia metotia aofia ai le uiga o le ata faafaʻafoliga o se matafaioi, Fuafuaga faʻagaioiga o metotia, Branding mamanu pei o le tulaga o maketi, afifiina afifi ma saunia auiliiliga ma o loʻo aofia ai galuega mai tusitusiga faʻataʻitaʻi maualuga, o loʻo faʻaogaina e faʻaalia ai mataupu faʻavae o le ata.

Faatau Oloa

Chongqing Mountain and City Sales Office

Faatau Oloa O le "mauga" o le autu lea o lenei fale faʻatau atu, lea e faʻatinoina e le faʻatulagaina o fanua o Chongqing. O le fua o le efuefu o maamora i luga o le fola o loʻo i ai i foliga tafatolu; O loʻo iai pea sikuea ma tulimanu mataʻutia ma le maʻai i luga o puipui faʻapitoa ma foliga foliga e le masani ai, e faʻaalia ai le manatu o le "mauga". Ma le isi mea, o le faasitepu e fesoʻotaʻi i luga o fola ua mamanuina ina ia avea ma ala e ui atu i le ana. I le taimi nei, moli uila o tautau mai le taualuga, faʻataʻitaʻiga o timuga faʻapitoa i le vanu ma faʻaalia lagona masani, e faʻamalulu atu ai le lagona atoa.

Ata Mo Le Fale Tafao

SAKÀ

Ata Mo Le Fale Tafao O le PRIM PRIM studio faia le faʻaaliga vaʻaia mo le fale talimalo SAKÀ e aofia ai: igoa ma logo mamanu, ata mo potu uma (faʻailoga o le ata, pepa puipui, ata mo ata puipui, aluga mo isi mea) valaaulia. O potu taʻitasi uma i le fale talimalo SAKÀ o loʻo faʻaalia ai se tala eseʻese e fesoʻotaʻi ma Druskininkai (o le taulaga lea e nonofo ai i Lithuania le fale o loʻo iai) ma ona nofoaga. E tofu lava potu ma lona faʻailoga e fai ma upu autu mai le tala. O nei aikona e aliali mai i totonu ata ma isi mea e fai ai lona faʻailoga vaʻaia.

Fala

Folded Tones

Fala Fala e mafua mai lava mafolafola, o le sini o le luʻiina lea o lenei mea moni faigofie. O le faʻaseseina o tulaga tolu-tolu e ausia ma naʻo le tolu lanu. O le eseese o le leo ma le loloto o le fala e faʻalagolago i le lautele ma le lautele o le lavalava, nai lo le tele pa o lanu e mafai ona fagu ma se avanoa avanoa, ma faʻataga ai le fetuutuunai faʻaaogaina. Mai luga pe mamao ese atu, o le fala le tutusa o se ie gaugau. Peitai, aʻo nofo pe taoto i luga, atonu e le maitauina le faʻavalevale o le gaugau. Lenei taʻitaʻia i le faʻaaogaina o laina masani toe fai e mafai ona fiafia i ai o se ata faʻaolaina mamanu luga latalata.

Laei

Nyx's Arc

Laei A suluia e le malamalama i faʻamalama ma se tulaga lelei, o le a faʻatupuina se tulaga o mea lelei, moli e aumai tagata i totonu o le potu pe a le leiloa ma faʻafilemu le mafaufau, pei o le Nyx ma se mea lilo ma le leoa, o le faʻaaogaina o ie laminated ma mimilo e tautevateva ai faʻamatalaga o le matagofie.