Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Masini E Fesuiaʻi Mo Aʻoga

Pupil 108

Masini E Fesuiaʻi Mo Aʻoga Aʻoaʻo 108: Ole masini e mafai ona suia ile Windows 8 e sili ona taugofie mo Aʻoga. Se fou faʻasalalauga ma se atoa fou o le poto masani i aʻoaʻoga. Tamaiti 108 taumafai uma papeti ma komepiuta lalolagi, fesuiaʻi i le va o le lua, mo se faʻaleleia sili i le Aʻoga. E faʻaavanoaina avanoa fou a le Pupuni 8, faʻatagaina tamaiti aoga e faʻaaoga atoatoa le tago mata ma le tele o polokalama. Vaega o le Intel® Education Solutions, Pupil 108 o le sili ona taugofie ma talafeagai fofo mo potu aʻoga i le lalolagi atoa.

Laulau 'ai

Chromosome X

Laulau 'ai O se 'ai Lisi na mamanuina e saunia ai nofoaga mo tagata e toavalu, oe fegalegaleai i le aū. O le pito i luga o se auiliiliga X, na faia i ni fasi eseese se lua e faʻailoaina i se laina loloto, ao le tutusa otooto X o loʻo atagia i luga o le fola ma le faavae fausaga. O le paʻepaʻe fausaga e faia i ni vaega se tolu mo faigofie faʻaputuputu ma feʻaveaʻiga. E le gata i lea, o le eseʻesega o le teak veneer o le pito i luga ma paʻepaʻe mo le pito i lalo na filifilia e faʻamalamalamaina le pito i lalo tuʻuina atu le tele o le faʻamamafa i luga le faʻataʻamilomilo pito i luga, ma avea ai se faʻaaliga mo eseese fegalegaleaiga o tagata faʻaaoga.

Optic Faapipiiina

Opx2

Optic Faapipiiina Opx2 o se optic faapipiiina e suesue a symbiotic sootaga i le va o le natura ma tekinolosi. O se mafutaga na faʻatino, faʻataua, ma le paʻaga e faamatala uma ai faʻalenatura fausaga ma faʻagaioiga o gaioiga komepiuta. O faʻapipiʻi mea faʻapipiʻi, faʻaavanoa taimi, ma le / o le tele o mea e tutusa ma le faʻatulagaina o le aveina e le saito po o faʻamatala faʻatekonolosi a o tilotilo i binary numera. Opx2 fausiaina faigata foliga faanatura ma luʻiina manatu o le tele ma le avanoa.

Masini Vavaeina Mo Aʻoaʻoga

Unite 401

Masini Vavaeina Mo Aʻoaʻoga Tuʻu faʻatasi 401: O le lelei atoatoa duo mo Aʻoga. Tatou talanoa e uiga i galuega a le au. Faatasi ai ma le sili atu le lautele 2-in-1 mamanu, Unite 401 o le lelei mea aʻoga masini mo koleniga aʻoaʻoina siosiomaga. O le tuʻufaʻatasiga o se laupapa ma se api e maua ai le sili ona malosi feaveaʻi fofo mo Aʻoga, faʻamalosia e le mgseries saogalemu mamanu i le sili ona atamai tau.

Ofisa Laititi

Conceptual Minimalism

Ofisa Laititi O le fausaga i totonu ua fusi i se matagofie, ae le o aoga minimalism. Ole avanoa avanoa e faʻamamafaina e laina mama, lapisi tele avanoa e faʻaavanoaina ai le tele o faʻanatura malamalama i totonu, mafai ai laina ma vaalele ona avea ma mea faavae ma fausaga matagofie. O le leai o aia tatau faʻamatalaina le manaʻoga e faʻaopopoina se vaʻaiga sili ona lelei o le avanoa, ae o le filifiliga o se moli lanu paʻu tuʻufaʻatasia ma mea ma tusitusiga eseese e faʻatagaina ai le avanoa ma le galulue faʻatasi. Le faʻamaeʻaina sima faʻamaeʻe i luga o puipui e faʻaopopo se eseesega i le va o paʻepaʻe-vaivai ma talatala-efuefu.

Togalaau

Tiger Glen Garden

Togalaau O le Tiger Glen Garden o se togalaau manatunatu sa fausia i le pa fou o le Johnson Museum of Art. E musuia e le faʻataʻoto a Saina, ua faʻaigoaina o le Three Laughers of the Tiger Glen, lea na faatoilaloina ai e ni tamaloloa se toatolu a latou feeseeseaiga i totonu o lotu e saili ai se lotogatasi o faauooga. O le togalaau na mamanuina i se ala matamuli e taʻua o le karesansui i le faaIapani lea na faia ai se ata o le natura ma se faatulagaga o maʻa.