Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Kalena

calendar 2013 “ZOO”

Kalena O le ZOO o se pepa kofita tusi mo le faia o ono manu, taʻitasi tautua o se kalena lua masina. Fai se malie-tumu-tausaga i lau "tamaʻi manu"! Olaga ma Fuafuaga: Tulaga faʻapitoa maua ai le mana e faʻaleleia avanoa ma suia mafaufau o ona tagata faʻaaogaina. Latou te ofoina le faʻamafanafanaga o le vaʻaia, taofi ma faʻaaoga. O loʻo faʻamatalaina i le malamalama ma se vaega o le faʻateʻaina, faʻaputupulaʻia o avanoa. O a matou uluaʻi oloa e faʻaaoga e faʻaaoga le manatu o le "Olaga ma Fuafuaga".

Meafale E Suia

Ludovico

Meafale E Suia O le auala e sefe ai le avanoa e sili ona moni, o loʻo iai nofoa e lua ua natia atoa i totonu ole apa. Afai e tuʻuina i totonu o meafaitino autu, e te le iloa o le mea e foliga mai o le aufaʻi o le moni lua nofoa eseese. E mafai foi ona e maua le laulau e mafai ona faʻaoga e avea ma kesi pe a aveʻese mai le fausaga autu. O le fausaga autu e aofia ai fa laci ma se potu i luga aʻe o le pito i luga e mafai ai ona e teu mea tele. O le mea autu e faʻaaogaina mo lenei meafale, beign eucaliptus fingerjoint, eco faauo, matua tetee, faigata ma ei ai le malosi malosi vaʻaiga faʻalelei.

Uati Talosaga

Dominus plus

Uati Talosaga Dominus plus faʻaali taimi i se auala faʻapitoa. E pei o togitogi i luga o dominoe tolu vaega o togi e faatusa: itula, sefulu o minute ma minute. O le taimi o le aso e mafai ona faitauina mai le lanu o togitogi: lanumeamata mo AM; samasama mo le PM. O le talosaga aofia ai se timer, se uati uila ma chimes. Uma galuega e mafai ona foloina e ala i le paʻi atu i le tulimanu tulimanu pito. O le sa i ai se uluaʻi ma tusiata faʻataʻitaʻiga o faʻaalia ai le moni 21st seneturi Fofoga o Taimi. E mamanuina i se matagofie simbiosis ma Apple telefoni feaveaʻi mataupu. E i ai se faigofie faʻavae ma naʻo ni nai upu talafeagai e faʻatino ai.

Avanoa Faapisinisi

De Kang Club

Avanoa Faapisinisi Dekang o loʻo tu i totonu o le fale faʻatau pisinisi o Guangzhou, Saina, o se SPA ma faafiafiaga o se tasi o pisinisi faʻapisinisi. O le poloketi o loʻo i ai i le ata o le "laufanua o le taulaga" o se faʻavae faigofie e tali atu ai i manaʻoga o aso nei olaga o le taulaga.

Pepa Savali

Standing Message Card “Post Animal”

Pepa Savali Tuu le meaola e fai pusa pepa ave lau feau taua. Tusi loa lau savali i totonu o le tino ona lafo lea faʻatasi ma isi vaega i totonu o le teutusi. O se feʻau malie feau lea e mafai e le tagata maua mai ona faʻaputuputu faʻatasi ma faʻaali. Faaalia ono manu eseese: pato, puaa, zebra, penguin, ziraffe ma reindeer. Olaga ma Fuafuaga: Tulaga faʻapitoa maua ai le mana e faʻaleleia avanoa ma suia mafaufau o ona tagata faʻaaogaina. Latou te ofoina le faʻamafanafanaga o le vaʻaia, taofi ma faʻaaoga. O loʻo faʻamatalaina i le malamalama ma se vaega o le faʻateʻaina, faʻaputupulaʻia o avanoa.

O Sofa Fesuiaʻi

Mäss

O Sofa Fesuiaʻi Na ou manaʻo e fai se sofa laititi e mafai ona fesuiaʻi i le tele o nofoaga mo nofoa. O meafale atoa e aofia ai naʻo le lua vaega eseʻese o le tutusa foliga e fausia ai se tele o fofo. O le galuega autu o le foliga tutusa lava o le lima malolo ae na o le mafiafia. E mafai ona faʻaliliu le lima i luga ole 180 tikeri e sui pe faʻaauau le galuega autu ole meafale.