Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Avanoa Faapisinisi

De Kang Club

Avanoa Faapisinisi Dekang o loʻo tu i totonu o le fale faʻatau pisinisi o Guangzhou, Saina, o se SPA ma faafiafiaga o se tasi o pisinisi faʻapisinisi. O le poloketi o loʻo i ai i le ata o le "laufanua o le taulaga" o se faʻavae faigofie e tali atu ai i manaʻoga o aso nei olaga o le taulaga.

Pepa Savali

Standing Message Card “Post Animal”

Pepa Savali Tuu le meaola e fai pusa pepa ave lau feau taua. Tusi loa lau savali i totonu o le tino ona lafo lea faʻatasi ma isi vaega i totonu o le teutusi. O se feʻau malie feau lea e mafai e le tagata maua mai ona faʻaputuputu faʻatasi ma faʻaali. Faaalia ono manu eseese: pato, puaa, zebra, penguin, ziraffe ma reindeer. Olaga ma Fuafuaga: Tulaga faʻapitoa maua ai le mana e faʻaleleia avanoa ma suia mafaufau o ona tagata faʻaaogaina. Latou te ofoina le faʻamafanafanaga o le vaʻaia, taofi ma faʻaaoga. O loʻo faʻamatalaina i le malamalama ma se vaega o le faʻateʻaina, faʻaputupulaʻia o avanoa.

O Sofa Fesuiaʻi

Mäss

O Sofa Fesuiaʻi Na ou manaʻo e fai se sofa laititi e mafai ona fesuiaʻi i le tele o nofoaga mo nofoa. O meafale atoa e aofia ai naʻo le lua vaega eseʻese o le tutusa foliga e fausia ai se tele o fofo. O le galuega autu o le foliga tutusa lava o le lima malolo ae na o le mafiafia. E mafai ona faʻaliliu le lima i luga ole 180 tikeri e sui pe faʻaauau le galuega autu ole meafale.

Keke

Temple

Keke Mai le faʻateleina lauiloa i le fai falaoa fale na mafai ona matou vaʻaia le manaʻoga mo se taimi nei foliga foliga keke, lea e faigofie ona teuina i totonu o se kapoti po o se tusi ata. Faigofie e fufulu ma fufulu fulufulu saogalemu. E faigofie ona tuʻufaʻatasia ma tupu fua le Malumalu e ala i le seʻeina o papatusi i luga o le ogatotonu o le ogatotonu. O le faʻapeʻapeina e faigofie lava i le na ona faʻasolo i latou mai tua. Uma le 4 elemene autu o loʻo taofia faʻatasi e le Stacker. Ole Stacker fesoasoani e taofia uma elemene faʻatasi mo faʻapipiʻi eseese tele. E mafai ona e faʻaogaina ni faʻapipiʻi o ipu eseese mo taimi eseese.

Nofoa Malolo

Bessa

Nofoa Malolo Le fuafuaina mo nofoa malolo o faletalimalo, faletalimalo ma fale tumaoti, o le nofoa malolo o Bessa e ogatasi ma galuega faʻaonapo nei o fale. O lona ata na faʻailoa mai ai se toʻafilemu lea e valaʻaulia ai ni mea taua. I le maeʻa ai o lona tulaga atoatoa le gaosiga, tatou te mafai ona fiafia i lona paleni i le va o le fausaga, ata tisaini, galuega ma ona faʻavae taua.

Kalena

calendar 2013 “Waterwheel”

Kalena O le Waterwheel o le tolu-dimensional kalena na faia mai le ono paddles faʻaputuputu i le foliga o se waterwheel. Liliu se tulaga tulagaʻese tutasi-kalena mo lau laupepa komepiuta pei o se waterwheel i masina taʻitasi e faʻaaogaina. Olaga ma Fuafuaga: Tulaga faʻapitoa maua ai le mana e faʻaleleia avanoa ma suia mafaufau o ona tagata faʻaaogaina. Latou te ofoina le faʻamafanafanaga o le vaʻaia, taofi ma faʻaaoga. O loʻo faʻamatalaina i le malamalama ma se vaega o le faʻateʻaina, faʻaputupulaʻia o avanoa. O a matou uluaʻi oloa e faʻaaoga e faʻaaoga le manatu o le "Olaga ma Fuafuaga".