Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Kofe Masini

Lavazza Desea

Kofe Masini O se masini faauo mamanuina e ofoina atu le atoatoa afifi o Italia kofe aganuu: mai espresso e moni cappuccino po latte. O le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻi e faʻatulaga filifiliga i vaega eseese e lua - tasi mo le kofe ma tasi mo susu. O mea inu e mafai ona faʻataʻitaʻia ma faʻateleina gaioiga mo le vevela ma le susu susu. Galuega tatau e faʻaalia i le ogatotonu ma faʻailoga malamalama. O le masini e sau ma se ipu vai tioata tuʻu faʻapitoa ma faʻaaoga le laupepa laupepa Lavazza i le faʻatonutonuina luga, faʻamatalaina auiliiliga ma faʻapitoa ile mafaufau i lanu, mea & amp; maeʻa.

Kofe Masini

Lavazza Idola

Kofe Masini O se fofo lelei i le kofe e fiafia i ai saili mo le lelei Italia faʻaalia i le fale. O le tago e faʻaaogaina le faʻamatalaga o loʻo i ai ma faʻamatalaga faʻaletonu e fa filifiliga ma se vevela faʻaleleia o le galuega e ofoina atu se mea na faia mo le poto masani mo soʻo se tofo poʻo se taimi. O le masini faailoa le misi vai, o se ato ato atoa ai po o le manaʻomia mo ifo i lalo e ala i isi malamalama moli ma le sisina fata e mafai ona fetuunai faigofie. O le ata ma lona agaga faʻaavanoaina, lelei vaʻaiga ma auiliiliga auiliiliina o se faʻamatalaga o le faʻavae o le gagana Lavazza.

Masini Espresso

Lavazza Tiny

Masini Espresso O se tamai, faauo espresso masini aumaia moni Italia kofe poto masani i lou fale. O le ata o le fiafia Metitirani - e aofia ai faʻavae poloka masani - faʻamanatuina lanu ma le faʻaaogaina o le gagana mamanu a Lavazza i luga ma le auiliiliga. O le atigi autu e faia mai le tasi fasi ma e i ai ni suamalie ae e faʻatautaia lelei luga. O le ogatotonu tutotonu e faʻaopopo ai le vaʻaiga vaʻaia ma le faʻataʻitaʻiga pito i luma e toe faia le faʻataʻoto faalava e masani ona i ai i luga o oloa Lavazza.

Sofa

Gloria

Sofa O le mamanu e le gata o se foliga mai fafo, ae o se suʻesuʻega foʻi i le fausaga i totonu, ergonomics ma faʻavae o se mea. I lenei mea o le foliga o se tino malosi tele, ma o le tipi na tuuina atu i le oloa na maua ai lona faʻapitoa. O le aoga o Gloria ei ai le malosi e avea ma 100% faʻamasani, faʻaopopo elemene eseese, mea ma tini. Le sili atu tulaga ese o isi mea faaopoopo e mafai ona faʻaopopoina ma maneta i luga o le fausaga, tuʻuina atu le oloa i le faitau selau o foliga eseese.

Fagu Tioata

Jungle

Fagu Tioata Musuia e le natura, o le amataga o le Jungle tioata aoina o le fausiaina o mea e maua ai lo latou taua mai le lelei, fausaga ma mea. Faigofie foliga atagia le toʻafilemu o le auala, a o mamafa ma malosi i le taimi lava e tasi. Vases o gutu-faʻapipiʻi ma foliga i le lima, sainia ma faitaulia. O le gutu o le tioata faia gaioiga e mautinoa ai o mea taʻitasi i totonu o le Jungle Collection e i ai se tulaga ese lanu lanu e faʻataʻitaʻiina le gaioiga o galu.

Vase

Rainforest

Vase O vane Rainforest o se fefiloi o 3D mamanuina foliga ma masani Scandinavian uamea togafiti. O lima e foliga i totonu e i ai tioata mafiafia ma le mamafa paʻepaʻe pupula o lanu. O le potopotoga faʻapitoa e musuia e le eseesega o le natura, ma pe faʻafefea ona fatuina le fealofani.