Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Cruiser Vaʻa

WAVE CATAMARAN

Cruiser Vaʻa I le mafaufau ai i le sami o se lalolagi i le faʻaauau pea, na matou avea le “galu” o se faʻailoga. Amata mai lenei manatu sa matou faʻataʻitaʻia laina o mulivai e foliga ua taʻei a latou lava e ifo. O le vaega lona lua i le faavae o le poloketi manatu o le aitia o le mea e nonofo ai matou te manaʻomia e tusia i se ituaiga o faʻaauauina i le va o totonu ma fafo. E ala atu i le tele tioata faamalama tatou te mauaina se toetoe lava 360 tikeri vaaiga, lea e mafai ai ona vaʻaia le faʻaauau ma fafo. E le gata i totonu o tioata lapoʻa na matala ai le ola i totonu o faʻamoemoeina i fafo. Teʻe. Visintin / tusiata faʻaalu. Foytik

Faapalaga O Le Faapalaga

cellulose net tube

Faapalaga O Le Faapalaga O lapisi ua mamulu tele le lapoʻa o loʻo lofia ai i le Pasefika. Faʻaaoga le afifiina e faʻaaogaina le faʻaaogaina e le gata faʻatapulaʻa le faʻaalu i luga ole punaoa, ae faʻatagaina foʻi ona ulufale atu i le sapalai vai taumafa o meaola e faʻaaogaina. O le Verpackungszentrum Graz ua maeʻa faʻataʻitaʻi se laʻasaga i lenei itu e ala i le faʻatinoina o upega e faʻaaoga i le mea e faʻapipiʻi ai le alualu i luma ole selulose. O upega na muamua aliali mai i luga o fata supamaketi i Rewe Austria ia Tesema 2012. 10 tone o palasitika e mafai ona sefeina e Rewe na o ia, i le na o le suia o le afifiina mo pateta pateta, aniani ma citrus.

Laulau Kofe

1x3

Laulau Kofe 1x3 o loʻo faʻamalosia e le soʻotaga vavalalata pu. E i ai uma - o se fasi meafale ma se faiʻai faʻataʻitaʻiga. E tuʻu faʻatasi vaega uma e aunoa ma le manaʻomia o ni mea. O le soʻotaga mataupu e aofia ai na o faʻasolosolo gaioiga tuʻuina se tele faʻavave gaioiga faʻagasologa ma faia 1x3 talafeagai mo le masani ona suia nofoaga. Ole maualuga ole faigata e le faʻatatau ile agavaʻa ae tele ile vaʻaiga lautele. Faʻatonuga e tuʻuina atu pe a manaʻomia e le tagata fesoasoani se fesoasoani. O le igoa - 1x3 o se matematika faʻaalia e fai ma sui o le mafuaʻaga o le laupapa laupapa - tasi elemene ituaiga, tolu fasi ia.

Ventilated Pivot Faitotoa

JPDoor

Ventilated Pivot Faitotoa JPDoor o se faʻaaoga-faauo pivot faitotoʻa e tuʻu faʻatasi ma jalousie faʻamalama sistem lea e fesoasoani e fausiaina ai le ea tafe ma i le taimi lava e tasi faʻasaoina luga avanoa. O le mamanu o mea uma e uiga i le taliaina luitau ma foia i tagata taʻitoʻatasi sailiiliga, metotia & talitonu. E leai se mea saʻo pe leai, o ni suʻesuʻega, e tele lava sona faʻamoemoe. Ae ui i lea, sili atu fuafuaga e faʻataunuʻuina ai manaʻoga faʻapitoa manaoga & manaʻoga pe iai se tele o aʻafiaga i le lautele. O le lalolagi e tumu i uiga 'eseʻese auala faʻataʻamilo i tulimanu uma, ma ia aua nei e fiu e suʻesuʻe, "aua le fia ai e nofo valea - Steve Job".

Multi-Purpose Laulau

Bean Series 2

Multi-Purpose Laulau O lenei laulau na faʻatulagaina e le au fai pisinisi o Bean Buro, Kenny Kinugasa-Tsui ma Lorene Faure. O le poloketi na faʻaosofia e le maluelue foliga o French Curves ma paso teisi, ma avea o se vaega tutotonu i le potu fono potu. O le aotelega o loʻo tumu i faʻafefeteina, o se suiga tele lea mai le laulau faʻavae tu ma aga masani masani. O vaega e tolu o le laulau e mafai ona toe faʻafoe i totonu i foliga eseese e fesuiaʻi ai nofoa faʻatulaga; o le faifai pea o tulaga o fesuiaʻiga e fausiaina ai se matauʻa faʻafiafia mo le ofisa galue.

Multifunctional Nofoa

charchoob

Multifunctional Nofoa O le kupita foliga o le oloa e faʻamautu lelei ma paleni i soʻo se itu. E le gata i lea, o le tolu auala faʻaaogaina o le oloa i tulaga aloaia, le aloaia ma faauo amioga lelei e mafai na o le 90 tikeri liliu o nofoa. Lenei oloa ua mamanuina i se auala e mafai ona tausia mama e pei ona mafai (4kg) mafaufau i vaega uma o lona aoga. O lenei matata ua ausia ona o le filifilia o le mama mea e fai ma mea paʻia e tumau ai le mamafa o le oloa i lalo ifo le mafai.