Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Workout Silicone Vai Fagu

Happy Aquarius

Workout Silicone Vai Fagu Fiafia Aquarius o se saogalemu ma lelei taofi fagu vai mo uma tausaga. O loʻo i ai se foliga lamolemole foliga sili ona mamanuina mamanuina ma mata-maʻua-faʻalua itu lanu lanu foliga, faʻaalia se lagona o talavou, malosi ma matagofie. Na faia e le 100% le faʻaaogaina o le food grade silicone, le lagolagoina o le vevela ituaiga ituaiga 220 deg. C ile -40 deg. C, leai se plasticizer toso ese ma e leai BPA. O le malu paʻi luga luga e maua ai se lagona susulu, lelei i le taofi ma taofi. Springness, elastis ma le faʻiga faʻaalia foliga e mafai ai i le fagu e galue-fafo o le lima gripper faapea foi ma le malamalama-mamafa dumbbell.

Fale Talimalo

Marn

Fale Talimalo Maua musumusuga mai i meaʻai faʻafiafia o tu ma aga masani a Tainan (o se aʻai tuai i Taiwan e tumu i measina faʻaleaganuʻu), e ala i le liliuina o latou i se seti o fale talimalo, o nei faʻasologa o meaʻai fiafia e masani ona iloa e tagata i totonu o le atunuʻu, "Marn", o lona uiga o le faʻataunuʻuina. i aganuu Saina; laumei mamanuina foliga laumei pei o fasimoli lima ma fasimoli fasimoli, mung bean kek pei o mea leleo, tang yuan suamalie palu pei o lima kulimi ma kukusala bun & amp; Tainan brown brown bun cake pei o le seti ti. O le aganuu a Tainan e mafai ona salalau atu i le lalolagi ona o le fale talimalo o se nofoaga lelei lea e faʻalauiloa ai le aganuu.

Laminated Ato Ofe

Kala

Laminated Ato Ofe Kala, o se ofe na faia i totonu o le laminated bamboo ma se retractable masini i le ogatotonu. Aveina o suauʻu-pepa faʻamalu fausaga o lona musumusuga, laminated fasi ofe fasi sa vevela falaoa ma faʻapipiʻi faʻapipiʻi i totonu o le laupapa suia na faʻapipiʻi i foliga, faʻaalia lona faigofie ma faʻaolaina sasa. Le mea e fiafia ai, o le elastik o laminated fausaga fausaga mamanuina ma le mafai faʻatonutonuina auala i le ogatotonu tutotonu, o le a maua e se tasi fegalegaleaiga pe a nofo i luga o Kala nofoa, o le a alu ifo i lalo malamalama ma lamolemole, ma pe a tu atu se tasi mai Kala nofoa, o le a alu i luga i lona tulaga .

Taaloga Toleniga Manava

P Y Lung

Taaloga Toleniga Manava O se mea-pei o se mea faigaluega meafaitino mo soʻo se taimi ina ia maua e tagata uma le aoga o le manava faʻamalosiʻau ina ia faʻaleleia atili ai le malosi o le mama e ala i le feula o le polo e pasi atu i totonu o ala faʻapitoa ma siaki eseese i le puleaina o le manava ma le ea o le ea. O ala e sau i vaega eseese, fetuutuunai ma fesuiaiga. O se maneta faiga faʻatulaga mamanuina i le manava tufuga lea e saunia fetuunaiga ina ia fetaui ma se tasi manava tulaga.

Meafale Seti

ChuangHua Tracery

Meafale Seti ChuangHua Tracery fetaui lelei mo le fale deco, avanoa faapisinisi, faletalimalo po o potu lea o lona fatu na musuia e ChuangHua, o le Saina faamalama mamanu fusi. Faʻaogaina pepa uʻamea punou tekonolosi ma vali efuefu vali i vali mumu lanu amata ese mai ma paʻepaʻe mama na faʻamalamalamaina ona foliga fiafia, faia i latou saoloto mai le uʻamea foliga o faigata, malulu ma mamafa. Aesthetically faigofie mama ma manaia i lona fausaga faʻatulagaina fuafuaina, pe a malamalama e ui atu i le leisa tipiina tracery mamanu, o le ata lafoia i luga o le puipui puipui ma fola o loʻo faʻaalia ai se vaaiga matagofie.

Faaleaoaoga Aoao Meataalo

GrowForest

Faaleaoaoga Aoao Meataalo Fesoasoani i tamaiti ia malamalama i atinaʻe gafataulimaina sini o le olaga i luga o le fanua, le puipuiga, faʻasaoina ma le toe faʻafouina o le vaomatua. Laʻau faʻataʻitaʻi foliga tutusa ma le Taiwan ituaiga fafie ituaiga akasia, mea manogi arasi, Tochigi, Taiwan fir, kamuta laʻau, ma Asia fir. Faʻamafanafanaina mafanafana o laʻau, le manogi uiga ese o laʻau taʻitasi, ma le maualuga maualuga mo ituaiga o laʻau eseese. O se tusi tala tala, fesoasoani e faʻaleleia fanau ma le manatu o le faasao o vaomatua, aʻoaʻoina eseesega i le va Taiwan mea, aumaia le manatu o le faasao vaomatua ma le tusi ata.