Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Showroom

Segmentation

Showroom O laina vaivai o seevae e le mafai ona faagaloina aʻo faʻamatala le nofoaga. Ina ia fai ma sui o le isi kulupu seevae matagofie o loʻo faʻaalia i lenei nofoaga, lona lua o le faʻamalama maualuga ma le valu faʻapitoa mamanu mea e fai ai moli, a o fatuina le lagona, i le taimi lava e tasi e lagona ia te oe lava ma le amorph laina i lenei nofoaga.

Showroom

CHAMELEON

Showroom O le autu a le potu malolo o le tekonolosi lea e faʻatino nofoaga faʻaalia. Laina faʻa-tekonolosi i luga o le taualuga ma puipui, mamanuina o faʻaalia ai le tekonolosi o seevae o loʻo faʻaalia i totonu o potu faʻaaliga uma, o loʻo faʻaulu mai ma gaosi i le fale gaosi o loʻo i tafatafa o le fale. ma le leai se totogi, aʻo aoina faʻapitoa lelei, faʻaaoga le tekonolosi CAD-CAM. Barisol na gaosia i Farani, mdf lacquer meafale e gaosia i le itu i Europa o Istanbul, RGB Led polokalama e gaosia i Asia itu o Istanbul, e aunoa ma le fuaina ma faʻataʻitaʻiga i luga o le faʻapipiʻi taualuga .

Fale Nofo Ai

Monochromatic Space

Fale Nofo Ai O le Monochromatic Space o se fale mo le aiga ma o le poloketi sa faia e uiga i le suia o le mea e nonofo ai i luga o le eleele atoa ina ia aofia ai manaoga faapitoa o ana tagata fou. E tatau ona faʻauo mo le ua matutua; I ai se ata faʻatino i totonu o le fale; tele nofoaga lilo; ma le fausaga e tatau ona tuʻufaʻatasia e toe faʻaaoga ai mea tuai meafale. Summerhaus D'zign o loʻo faʻatino e avea ma faufautua o totonu o fale e faia ai se avanoa aoga mo aso uma.

Tamaiti Faleoloa Lavalava

PomPom

Tamaiti Faleoloa Lavalava O le vaʻaiga a vaega ma le atoa ua saofaga i se faʻailoga e faigofie ona iloa faʻamamafa i oloa e faʻatau atu. O faʻafitauli na faʻaosofia i le fatufatuga gaioiga e se utupoto tele na pupuni le avanoa, ua leva lava ma laiti faʻataʻitaʻi. O le filifiliga o le tuʻu i lalo o le taualuga, o loʻo iai ni mea e fuafua ai le faamalama o le faleoloa, o le utupoto ma le pito i tua o le faleoloa, o le amataga lea o le tusi i le vaega o totoe o le polokalame; faʻataʻamilomilo, faʻaaliga, tautua sui, le 'ie ma le teuina. Valivali lanu malo puleaina le avanoa, punoua e malosi lanu e faailogaina ma faatulaga le avanoa.

Showroom Taugata

Scotts Tower

Showroom Taugata O le Scotts Tower o se fale faʻapitoa fale nofoia i totonu o Sigapoa, fuafuaina ina ia faʻamalieina ai le manaʻoga mo fale-tele-faigaluega, fale-aoga tele i totonu o taulaga taulaga e ala i le faʻateleina o galuega-mai-fale pisinisi ma talavou polofesa. I le faaalia ai o le faʻaaliga na maua e le tusiata - Ben van Berkel o le UNStudio o se '' aʻai tūtasi '' ma faʻailoga eseese lea e masani lava ona sosolo faalava i luga o le poloka o le taulaga, matou te fautuaina e fausia "avanoa i totonu o le avanoa," lea e mafai ai e avanoa ona sui valaauina e tulaga eseese.

Fale Togalaʻau

Oasis

Fale Togalaʻau Faatoʻaga o loo siʻosiʻomia le tala faʻasolopito i le ogatotonu o le taulaga. Luga ma vaapiʻa faufauga ma maualuga maualuga o 7m. Eria na vaevaeina i 3 vaega. O le pito maualalo pito i luma togalaau e tuʻufaʻatasia ai manaʻoga o le faʻasao ma le faʻatoʻaga i nei ona po. Lua tulaga: Faʻafiafiaga faʻatoʻaga ma le lua gazebos - i luga o le taualuga o le vaʻai lalo o le vai taele ma faletaavale. Tulaga tolu: Woodland fanau togalaau. O le polōketi sa taulaʻi atu i le leo o le taulaga ma agai atu i le natura. O le mafuaaga lea faʻatoʻaga ua i ai ni mea manaia vai pei o le faʻamama vai ma le puipui vai.