Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Ofisa Esetete

The Ribbon

Ofisa Esetete E pei o le "Siva o le Lipine", ma lautele lautele avanoa, lautele atoa le paʻepaʻe, faʻaaoga le manatu o le meafale o le lafoina, faʻataʻitaʻia se fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga ma le avanoa, o le sili ona taua o le va i le va o le puipui ma le kapeneta, tuʻufaʻatasia kesi ma taualuga ma le eleele, vaevaeina vaega e le faʻataʻamilomilo faʻataʻoto ma le loto i ai, e le gata e ufiufi ai le tele o vaega o faʻaletonu o le utupoto ae o loʻo faʻaali mai ai foʻi ma le ata o le taimi nei, o loʻo faʻaalia ai se ata o le auivi o le lipine e ala i le manatunatuina o le malamalama.

Fale Faʻatau Fale

MIX C SALES CENTRE

Fale Faʻatau Fale t o se fale faʻatau fale. Le fatuga fausaga muamua o se tioata sikuea pusa. O le aotelega o totonu o le fale e mafai ona vaʻaia mai le itu i fafo o le fale ma totonu o le fale e atagia mai i le maualuga o le fale. O loʻo i ai vaega e fa, multimedia faʻaali vaega, faʻataʻitaʻiga o nofoaga, feutagaiga sofa vaega ma mea faʻaalia itu. O vaega e fa o loʻo foliga vaʻaia ma vavaeʻese. O lea sa matou faʻaaogaina se lipine e faʻafesoʻotaʻi ai le atoa avanoa e faʻatino ai ni mamanu se lua: 1. faʻafesoʻotaʻi vaega taua 2. Faʻatupuina o le fale maualuga.

Fale Ofisa

FLOW LINE

Fale Ofisa O le avanoa i luga o le upega tafailagi e le masani ai ma faʻataʻitaʻi ona o le puipui i fafo o le fale. O le mea lea e faʻaaoga ai e le mamanuina le manatu o laina tafe i lenei mataupu ma le faʻamoemoe e fausia se lagona o tafe ma mulimuli ane liua i laina tafe. Muamua, na matou soloia le pa i fafo e lata ane i le ala savali lautele ma faʻaaoga vaega e tolu, Na matou faʻaaogaina se laina tafe e faʻataʻamilomilo ai ia vaega e tolu ma o le laina tafe o le ulufale foʻi i fafo. O le kamupani o loʻo vaevaeina i vaega e lima, ma matou te faʻaaogaina laina e lima e fai ma sui.

Mamanu / Faʻatau Faʻaaliga

dieForm

Mamanu / Faʻatau Faʻaaliga O le fausaga lava ia ma le ata fou e faʻagaioia lea e avea le "dieForm" faʻaaliga soʻo fou. Uma le oloa o le virtual showroom o loʻo faʻaalia le faʻaali. Tagata asiasi e faʻalavelavea mai i le oloa e le faʻasalalauga poʻo faʻatau tagata faigaluega. O faʻamatalaga faʻaopopo e uiga i oloa taʻitasi e mafai ona maua i luga o faʻasalalauga faʻaalia poʻo ala ile QR code i le virtual showroom (app ma website), e mafai ai ona faʻatonuina oloa i luga ole nofoaga. O le manatu faʻatagaina se faʻafiafiaga matagofie o oloa e faʻaalia faʻamamafa a o faʻamamafaina le oloa nai lo le faʻailoga.

Lalolagi Pisinisi Fefaʻatauaʻi Tulaga Tuʻufaʻatasia Mo Toyota

The Wave

Lalolagi Pisinisi Fefaʻatauaʻi Tulaga Tuʻufaʻatasia Mo Toyota Musuia o le Iapani mataupu o le "toa toʻa", o le mamanu tuʻufaʻatasia feteʻenaʻi ma lagona faʻapitoa i se tasi tino. O le tusiata foliga vaʻaia ma filemu mai fafo. Ae o loʻo e lagonaina se malosi o loʻo susulu mai ai. I lalo o lana sipela, e te fia faʻaseʻe agaʻi i totonu. O le taimi lava oe i totonu, oe maua oe lava i totonu o se siʻosiʻomaga faʻaosofia osofaʻi ma le malosi ma faʻatumuina i luga o le tele o faʻasalalauga puipui faʻaalia faʻaolaina, abstract animations. Lenei auala, o le tu e avea ma faʻamanatuga poto masani mo tagata asiasi. O le manatu o loʻo faʻaalia ai le paleni le tutusa a tatou maua i le natura ma le fatu o Iapani matagofie.

Faleoloa

Family Center

Faleoloa E i ai ni mafuaaga mafuaʻaga na ou tapunia ai le puipui umi (30 mita). Muamua, o le maualuga o le fale o loʻo iai nei, e matua le manaia, ma e leai sau faʻatagaga e paʻi atu ai! Lona lua, o le faʻapipiʻiina o le pito i luma, na ou maua ai le 30 mita o le puipui avanoa i totonu. E tusa ai ma aʻu matata i aso uma suʻesuʻega fuainumera suesuega, o le tele o tagata faatau filifilia filifili e alu i totonu o le faleoloa na o le fiailoa, ma ia vaʻaia le mea o loʻo tupu i tua atu o lenei vaega foliga fia iloa.