Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Faleoloa Aloaia, Faleoloa

Real Madrid Official Store

Faleoloa Aloaia, Faleoloa O le ata tusia o le faleoloa e faʻavae i luga o se poto masani i le Santiago Bernabeu, e faʻasaga i le faʻatauga ma le fausiaina o lagona. O se manatu, i le taimi e tasi e faʻamamaluina, faʻamanatu ma faʻamanino le kalapu, faʻailoa mai, o mea na ausia, o le taunuʻuga o le taleni, taumafaiga, fita, tuuto ma le naunautai. O le poloketi e aofia ai le Concept Design ma le Komisi Faʻatinoina, Branding, afifiina, Graphic Line ma Alamanuia Fale Mamanu.

Fale Nofo Ai

Tempo House

Fale Nofo Ai O lenei Poloketi o se toe faʻaleleia atoa lea o se fale faakolone i se tasi o nofoaga pito sili ona matagofie i Rio de Janeiro. O loʻo tuʻuina i luga o se nofoaga tulaga ese, tumu i laʻau tetele ma laʻau (le laufanua o laufanua na tusia e le tusiata lauiloa o Burle Marx). O le teuteuga e i ai taua Italia ma Pasila ituaiga, ma o lona manatu o le i ai o se tapoleni ina ia mafai e le tagata faʻatau (o se tagata faʻaputuga ata) faʻailoa ana mea e fiafia i ai.

Atavili Fale Potu Ma Faʻavasega

PARADOX HOUSE

Atavili Fale Potu Ma Faʻavasega O le vaeluaina o le fale teu oloa na vaʻaia le faʻaogaina o fale faʻatulagaina faʻapitoa a le fale, na maua ai e le Paradox House le paleni lelei i le va o galuega ma sitaili aʻo atagia mai lona tagata e tofo ma faʻapitoa lona olaga. Na fausiaina se ata mataina o potu ata faʻatonutonu ma mama, laina laina e faʻaalia ai se ata tioata lanu samasama-lanu i luga o le mezzanine. Geometric foliga ma laina ua laititi nei ma maofa ma faʻafiafiaina ae faia ma le tofo ia mautinoa se avanoa tulaga ese.

Tulaga O Le Aʻoga

STARLIT

Tulaga O Le Aʻoga O le Starlit Learning Center ua faʻatulaga e saunia ai aʻoaʻoga faʻatino i nofoaga faʻamalosi filemu mo tamaiti 2-6 tausaga. Tamaiti i Hong Kong o loʻo aʻoaʻo atu i lalo o le maualuga le faʻamalosi. Ina ia faʻamalosia le fomu & avanoa e ala i le faʻatulagaina ma fetaui lelei polokalama eseese, o loʻo matou faʻaaogaina le Fuafuaga Aai o Taulaga Roma. E masani ona taʻamilomilo elemene i luga ole susulu o lima i totonu ole faʻasologa e fusifusi ile potu aʻoga ma potu i le va o apaau e lua. Lenei aʻoaʻoga faʻapitoa ua mamanuina e fausia ai se fiafiaga aʻoaʻoga lagona ma sili avanoa.

Ofisa Mamanu

Brockman

Ofisa Mamanu I le avea ai o se kamupani teufaafaigaluega i totonu o fefaatauaiga i laʻau, o le lelei ma le gaosia o ni itu taua i le pisinisi masani. O le ata na muamua faʻatinoina e le natura. O le isi musumusuga ua faʻaalia i le tisaini o le faʻamamafaina lea o le geometry. O nei mea taua sa i luma o le tisaini ma sa faapena ona vaʻaia faʻaliliu e ala i le faʻaaogaina o le fausaga faʻatekonolosi ma le mafaufau faʻavae o foliga ma avanoa. I le faʻatumauina pea o le taʻutaʻua ma le taʻuleleia o le fale faʻapisinisi lalolagi-lalolagi, o se tulaga faʻapitoa tulaga faʻapaʻaga fanau mai e ala i le faʻaaogaina o tioata ma uʻamea.

Faleaiga Barbeque

Grill

Faleaiga Barbeque O le aotelega o le poloketi o le toe fuataina lea o le 72 mita sikuea mita toe faʻaleleia o le faleʻoloa i totonu o le faleʻaiga fou Barbeque. Aotelega o le galuega e aofia ai se mamanu atoa o uma fafo ma totonu avanoa. O le faʻataʻamilomilo na faʻamalosia e le faʻalauteleina o le Barbeque faʻapipiʻi ma le faʻavae lanu uliuli ma paʻepaʻe o le malala. O se tasi o luʻitau o lenei poloketi, o le fetaui lelei lea o polokalame manaʻomia (40 nofoa i le 'ai) i totonu o le laʻititi avanoa. Ma le isi, e tatau ona matou galulue ma se tupe laʻititi le laʻititi (US $ 40,000), e aofia ai maʻa fou uma o le HVAC ma le umukuka fou.