Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Nofo Ai

Cheung's Residence

Nofo Ai O le fale ua mamanuina i faigofie, tatala ma le malamalama masani ile mafaufau. O le tulaga vaevaeina o le fale e atagia mai ai le faʻatapulaʻa o le nofoaga o loʻo i ai nei ma o le faʻamatalaga aloaia e tatau ona mama ma faigofie. O loʻo i ai le atrium ma le faʻapaologa i le itu i matu o le fale e faʻamalamalamaina le ulufale ma le 'ai. O faʻamalama goso e tuʻuina mai i le itu i saute o le fale lea e nofo ai le potu malolo ma le umukuka ia faʻateleina moli faʻalenatura ma maua ai le lautele fetuutuunai. O loʻo tuʻuina mai ni moli i le fale atoa e faʻamalosia atili ai le tusia o manatu.

Nofoaga Le Tumau Faamatalaga

Temporary Information Pavilion

Nofoaga Le Tumau Faamatalaga O le poloketi o le tuʻufaʻatasia o le pavili mo le tumau i Trafalgar, Lonetona mo galuega ma mea na tutupu. O le mea na fuafuaina o loʻo faʻamamafaina ai le manatu o le "tumau" e ala i le faʻaaogaina o le toe faʻaaogaina o uta o fagafao o le muamua fau fale. O lona metallic natura o lona uiga o le faʻavaeina se feteʻenaʻiga fesoʻotaʻiga ma le fale oi ai nei faʻamalosia le fesuiaiga natura o le manatu. E le gata i lea, o le faʻaaliga aloaia o le fale e maopoopo ma faʻavasega faʻatulagaina foliga faʻatupuina se fanua le tumau i luga o le tulaga e tosina ai fegalegaleaiga fegalegaleaiga i le taimi puʻupuʻu o le fale.

Faleʻaiga, Faleʻoloa, Fale Tusi

World Kids Books

Faleʻaiga, Faleʻoloa, Fale Tusi Musuia e se kamupani i le lotoifale e fausia se gafataulimaina, atoatoa faagaoioia faletusi fale i luga o se tamai tulagavae, RED BOX ID faaaogaina le manatu o se 'tusi tusi' e mamanuina ai se fou fou aafiaga faleoloa lagolago e lagolagoina le lotoifale nuu. O loʻo i Vancouver, Kanata, World Kids Books o se faʻataʻitaʻiga muamua, faleoloa faleoloa lona lua, ma le faleoloa i luga ole laiga lona tolu. O le lototele faʻatusa, symmetry, fati ma pop o lanu e tosina ai tagata i totonu, ma fausia se avanoa manaia ma malie. O se faʻataʻitaʻiga tele o le auala e mafai ai ona faʻaleleia se aitia pisinisi e ala i totonu totonu o potu.

Faafouina

Tahrir Square

Faafouina Tahrir Square o le pito i tua o Aikupito faaupufai o talaʻaga ma o le mea lea o le toe faafouina o lona taulaga faanatura o se faaupufai, siosiomaga ma agafesootai desideratum. Ole fuafuaga autu e aofia ai le tapunia o nisi auala ma tuʻufaʻatasia i latou i le sikuea o loʻo iai nei e aunoa ma le faʻalavelaveina o auala. E tolu poloketi na faia ina ia faʻafiafia galuega faʻafiafia ma faʻatauga faʻapea foi ma se faʻamanatuga e faʻamanatu ai le tala faʻasolopito faaupufai a Aikupito. O le fuafuaga na amanaia avanoa lava mo savalivali ma nofoaga malolo ma le maualuga o lanu lanumeamata faʻatinoina lanu i le taulaga.

Lautele Sikuea

Brieven Piazza

Lautele Sikuea O le musumusuga i tua atu o lenei faʻatulagaina o le alofa mo le faigofie ma le malamalamaʻaga o Mondrian ofaʻatatau ma faʻailoga ma le paʻi mai o le amio ma le moni faʻailoaina o loʻo faʻailoaina mai i le talaʻaga faʻasolopito Square Kufic. O lenei ata o se faʻaaliga o le tuʻufaʻatasia fusi i le va o sitaili faʻalauiloaina o le feʻau o loʻo i ai se avanoa e faʻafefiloi ese foliga foliga feteʻenaʻi e uiga i le le lavalava mata mata a o viliina loloto i le filosofia i tua atu o le ai ai mea tutusa o le a mafua ai se felagolagomai galuega e matagofie i talaatu o le malamalama.

Ofisa Pule

The Float

Ofisa Pule Matou te mamanuina le tusiata, totonu ma laufanua i lenei poloketi. O le mataupu o le "Realestate Agency", o le igoa o le Realestate o le [Sky Villa], o lea manatu o le manatu taua ma o le igoa igoa o le amataga. Ma o le poloketi o loʻo i Xiamen i le taulaga, o tulaga o loʻo i luga o le faʻavae e le lelei, o loʻo iai fale tuai ma fale faufau, o le faafeagai o se aʻoga, e leai se laufanua o siʻosiʻomia. I le iʻuga, ma le manatu o le [Float], toso le fale faʻatau atu i le maualuga o le 2F, ma fatu a oe lava laufanua, o le stack-level pool. o vaitaʻele, ma i luga o le eleele lalo o le faʻatau ofisa, savali i le pito i tua o le fale ma alu i luga o fale faʻatau. O le fausaga ole uamea fausaga, fausaga fale ma le fausaga totonu e saili ai le tuʻufaʻatasia ma tuʻufaʻatasi i metotia.