Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Totonu

Chua chu kang house

Totonu O le vaega o le fale faʻapipiʻi i totonu o lenei fale o le faʻafesoʻotaʻi lea o le vaiaai i se mea fou o le filemu. I le faia o nei mea, o faʻamanatuga taua ma faʻaolaina ua toe faʻafoʻiina e malu ai le gaogao o le fale. O le nofoaga fou e faʻaiʻu i le maofa o le lotoifale i totonu o totonu; mamago & susu umukuka i totonu o le umukuka ma 'ai i totonu o le umukuka. Na faʻalavelaveina foi le potu malolo i se osofaʻiga faʻatosina na vave ona avea ma eletise eletise a le tagata lava ia. Ina ia faʻaalia ai le aotelega o le faʻamamafaga, fasi fasi mafanafana malamalama e manaʻomia e pupuni ai le lanu lanu uma.

Faleaiga

Osaka

Faleaiga O loʻo i Itaim Bibi tuaoi (Sao Paulo, Pasila), o loʻo atagia mai ma le mitamita e Osaka lana tusiata, ma maua ai se mafanafana ma faʻanofo lelei i ona avanoa. O le malae i fafo e latalata i le auala o le ulufale lea i totonu o le laufanua lanumeamata ma aso nei, o se fesoʻotaʻiga i le va i totonu, fafo ma le natura. O le tumaʻoti ma faʻalelei mea matagofie na faʻaaogaina i le faʻaaogaina o mea masani faʻanatura pei o fafie, maʻa, uʻamea ma ie. Lamela fale taualuga ma le le malamalama moli, ma laupapa latticework faʻaeteeteina ina ia maeʻa le faʻamalosia fale i totonu, ma faʻaosofia le ese o siosiomaga.

Nofoaga Suʻega Uaina

Grapevine House

Nofoaga Suʻega Uaina Grapevine House i le faʻavae o se fuainumera faʻapipiʻi o vine, lea e toetoe lava a leai se totogi faʻatali e uiga i le tovine. O lana mea taua lagolago faʻatupuina e se faʻapipiʻi fausaga koluma faʻailoga o se faʻaaloalo i se aʻa tuai vine. O loʻo matala pea i luma o le Grapevine House, ma faʻalauteleina laufanua. Se vaʻaiga vaʻaia faʻalauteleina o suʻega uaina uma e tatau ona faʻatagaina i lenei faiga.

Faleoloa Totonu O Faleoloa

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Faleoloa Totonu O Faleoloa O loʻo suʻea e le tagata o tausia ni mamanu fatufatu e faʻailoa lelei ai le ituaiga. O le igoa 'Hiveometric' e fausia e lua upu 'hive' ma le 'geometric', e na ona taʻu mai ai le autu autu ma vaai mamao i le mamanu. O le mamanu na musuia e le tamaʻitaʻi toa oloa, o se mea e faʻaaoga e ala i le meli-meli. Faʻamatalaina e avea o se fuifui meli meli, puipui ma faʻaputuga ato i foliga lelei faʻamuta fesoʻotaʻi ma faʻafesoʻotaʻi foliga faigata foliga. Laina e maaleale ma mama, e mafua ai le manaia foliga mai fafo e faatusa i le le gata o mafaufauga ma fatufatu.

Faavae Pisinisi Tusiata

Pharmacy Gate 4D

Faavae Pisinisi Tusiata O le fatufatu faʻavae e faʻavae i le tuʻufaʻatasiga o meafaitino ma mea le mautinoa, o loʻo fai faʻatasi e fausia ai se faʻasalalauga tulaga. O le ogatotonu o lenei tulaga o loʻo faʻailoaina e se tele lapoʻa o se faʻailoga mo se tuʻufaʻataina alchemy goblet luga lea o loʻo faʻataʻali mai ai se ata o se faʻapipiʻi o se folau DNA. O lenei DNA hologram, o le mea moni e faʻatusa le slogan "O Se Folafolaga mo le Ola", liliuina lemu ma fautuaina le faigofie o le ola o se faʻailoga-leai se tino o tagata. O le rotating DNA hologram e le gata e faʻatatau i le tafe o le ola, ae o le fesoʻotaʻiga i le va o le malamalama ma le ola lava ia.

Fale Teu Oloa

Lenovo

Fale Teu Oloa O le Lenovo Flagship Store o loʻo faʻamoemoe e faʻalauteleina le faʻailoga o le tagata e ala i le tuʻuina atu o le aofia i se tulaga e faʻafesoʻotaʻi fefaʻasoaaʻi ma fefaʻasoaʻi i le olaga, tautua ma poto masani na fausia i totonu o faleoloa. O le a faʻatulaga se manatu e faʻavae i luga o le misiona o le faia o se suiga mai le tuʻufaʻatasia o tagata gaosi oloa i se taʻutaʻua iloga i le au faʻatau oloa.