Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Laulau

Patchwork

Laulau O Yılmaz Dogan, o le na amata mai ma le manatu e mafai ona faʻaaogaina faʻatasi mea tau alamanuia i luga o le laulau, fai mai o ia na ia atiaʻia se fetuʻutuʻunaʻi i lau kesi e mafai ai ona e faia ni suiga e faʻafetaui ai i suiga masani i soo se taimi. Ma ona atoatoa vaevaeina mamanu, Patchwork o se mamanu sili ona mafai ona faigofie fetuunai i avanoa eseese o 'aiga ma fonotaga laulau.

Vai Faamama Nofoaga

Waterfall Towers

Vai Faamama Nofoaga O le fale faʻasolosolo nofoaga a o toe fetuunai se nofoaga faʻapipiʻi o loʻo avea ma vaega o se siosiomaga tuʻufaʻatasi tuʻufaʻatasi. O le tapulaʻa i le va o le aʻai ma le natura o faʻamatalaina ma faʻalauteleina i le iai o le faatanoa. O foliga uma fesoʻotaʻi ma le isi, e atagia mai ai le symbiotic faʻasologa o faiga o le natura. Aemaise o le faʻavae faʻapitoa, fusion o laufanua ma le tusiata faia ai ma le faʻaaogaina o le tafe o le vai o se faʻagaioioiga ma mulimuli ane o se tulaga faʻalapotopotoga.

Laulau Kofe

Ripple

Laulau Kofe Ole laulau e masani na faʻaaoga e masani lava ona tupu ile ogatotonu ole va ma mafua ai faigata ile faʻafitauli faafitauli. Mo lenei mafuaʻaga, o le tautua laulau e faʻaaoga e tatalaina ai lenei va. Ina ia foia lenei faʻafitauli, ua tuʻufaʻatasia e Yılmaz Dogan galuega faʻatino e lua i le mamanu o le Ripple ma atiaʻe se mea sili ona lelei gaosi oloa lea e mafai ona avea ma tulaga ogatotonu ma se laulau tautua, lea e feoai ma le asymmetric arm ma agai i le mamao. Lenei gaioiga faʻatinoina faʻatasi ai ma Ripple's suavai laina laina atagia mai le natura ma le fesuisuiai o se mataua ma le galu fausia e lena mataua.

Vaʻa

Portofino Fly 35

Vaʻa O le Portofino Fly 35, faʻatumuina i moli masani mai faʻamalama lapoa o loʻo i totonu o le potu tele, faapea foi i fale. O ona foliga e maua ai se lagona e uiga i se vaʻa mo le vaʻa. Uma totonu o totonu, o le paleti lanu o le mafanafana ma masani, ma le filifilia o le faapaleni tuufaatasiga o lanu ma mea, faia le siosiomaga i nofoaga faaonapo nei ma le mafanafana, mulimuli i le tulaga faavaomalo o mamanu totonu o totonu.

Magoto

Thalia

Magoto O le taele fulufulu e pei o se pulu ua sauni e fuga ma faʻatumuina: e fuga tele mai na faia mai le fusi i totonu o le mautu le laʻau ma le teak, o se fatu i le pito i luga ae o le isi i le pito i lalo. O le tuutuuga ma le saogalemu faʻafetaui, tuʻuina atu se faʻalelei faʻapitoa foliga ma lanu olaola ma le fiafia fusia faatasi o saito ma i taimi uma eseʻese lanu e maua ai tulaga ese taele. O le matagofie o lenei mea e iloga i lona asymmetry ma le fealofani i le fetaiaʻiga o foliga eseese ma woody taua.

Moli Ma Le Leo Faiga

Luminous

Moli Ma Le Leo Faiga Luminous fuafuaina e ofoina atu ergonomic moli fofo ma siosiomaga leo leo i se tasi oloa. Ole faʻamoemoe e faʻatupu lagona ia e faʻaoga le au faʻau e lagona ma faʻaaogaina le tuʻufaʻatasiga o leo ma malamalama ina ia ausia ai lenei sini. O le leo faiga na atiae i luga o le faʻavae o leo manatunatuga ma faʻafaigofieina 3D siosiomaga leo i totonu o le potu e aunoa ma le manaʻomia mo uaea ma faapipiiina tele failauga faataamilo i le nofoaga. I le avea ai o se moli moli, Luminous fatuina malamalama ma tuusaʻo faʻamalamalamaga. O lenei moli faʻataʻitaʻiga e maua ai se moli malu, toniga, ma maualalo le eseesega e taofia ai le vaʻai ma faʻafitauli mata.