Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Telefoni Feaveaʻi

Ballo

Telefoni Feaveaʻi Le Suetena mamanu potu BERNHARD | BURKARD mamanuina se tutasi o le failauga mo OYO. O foliga o le failauga o le atoatoa atoatoa ma leai se mea moni. Ole failauga ole BALLO e taoto, taavavale pe faatautau mo se 360 tikeri musika aafiaga. O le fuafuaga o loʻo mulimulitaʻia faʻavae o le minimalistic design. O le fusi felanulanuaʻi e mimilo ai lua mea taua. E puipuia le failauga ma faʻateleina le leo o le leo pe a taoto i luga. O le failauga e sau ma se paʻu Lithium ua toe fausia ma e fetaui lelei ma le tele o masini leo. O le 3.5mm jack o se masani masani mo headphone. O le failauga BALLO e avanoa i sefulu lanu eseese.

Fale Taʻitoʻatasi Fale

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Fale Taʻitoʻatasi Fale O le Thermostat mo Smartphone faʻaalia ai se minimalist, matagofie le mamanu, solia ma masani masani thermostat mamanu. O le pulu pupuni e alu mai papae i lanu i se taimi. Pau lau mea e fai o le faʻaaoga o se tasi o le 5 mafai ona faʻaliliuina lanu ata i tua o le masini. Malulu ma malamalama, o le lanu e aumaia ai se paʻi maaleale o le amataga. O fegalegaleaiga faaletino e faʻatapulaʻa. O se faigofie tago faatagaina e sui le vevela ao isi faʻatonutonu uma o loʻo faia mai le telefoni a le tagata faʻaaoga. O le E-vaitusi mata filifilia mo lona le faʻatusalia lelei ma le itiiti o le faʻaaogaina o le malosi.

Lamepa

Schon

Lamepa Malamalama malamalama o lenei tulaga ese lamepa ua tuʻuina i le ogatotonu o le aotelega foliga, ina ia faʻamalamalamaina se malamalama vaivai ma toniga malamalama. Ole malamalama luga e mafai ona vavae ese mai le tino tele faigofie foliga tino ma vaega maualalo ma faʻaola le malosi e ala i le maualalo taumafaina o le eletise maua ai se faʻaopoopoga faʻaalia. Faʻapea foi ona paʻi i ai le tino mo le liliuina o le moli O LE moli matala o se isi itu faʻaonapo nei o lenei malamalama tulaga ese. Ole faʻaalia ole ala e taʻu ai eseʻesega o moli ma moli moli ua uma ona mamanuina. Tele moli mai lamepa ina ia le manatu o le a vaʻavaʻai mai le malamalama o le a mou ese. Lelei le ola.

Piggy Bank

DEEPE

Piggy Bank O le mea o se piggy bank. O le uiga ese foliga foliga faʻafesoʻotaʻi se taugata, taugata faʻaalia foliga foliga matagofie ma agalelei ma le faʻaauau pea o loʻo iai tagata o le aiga, o faʻatupega o se aoga tele meatotino. Ae le sili ona alualu i luma foliga DeePee - uma faʻaopopo atu i faʻataʻitaʻiga masani fetaui lelei - o lena fou upu, eseʻese ma faʻaopoopo faʻatusatusaina "permata" uma fale tuʻusaʻo.

O Le Naifi Mea E 'aʻai

Only Right Here

O Le Naifi Mea E 'aʻai Talu mai le senituri lona sefulu lua na muamua faʻamaumauina faʻailoga fusuʻaga o se gaioiga poʻo faʻasalalau lautele. O nei onapo malamalamaaga o tagata o se faʻailoga o le aotelega o le iloiloga a le lalolagi, o lo tatou tofusia i uiga faʻale-Atua, ua tatou atoatoa ai. "Naʻo le Taimi Lenei" o loʻo faʻatusa mai ai se vaitau fou, lea o le ai ai se faʻamutaina o gaioiga saua, o loʻo avea ma faʻamau i le mea sa avea muamua ma faʻamanatuga faʻaleaganuʻu, ma le laʻasaga tele o le evolusione i luga o se tulaga agaalofa.

Tuputupu Aʻe Moli

BB Little Garden

Tuputupu Aʻe Moli O lenei poloketi ua fuafua e lagolago le faʻaaogaina fou lea e maua ai le poto masani kuka poto masani. BB Little togalaʻau o se laupepa susulu laʻau, manaʻo e toe asia le nofoaga o manogi manogi i totonu o le umukuka. O le voluma ma laina manino, o se mea sili ma minimalist mea. Le suamalie mamanu na aoaoina faapitoa e fetuunai i se eseese o totonu totonu siosiomaga ma tuuina atu se tusi faapitoa i le umukuka. BB Little togalaʻau o se faʻavaʻa o laʻau, o lona laina mama faʻalauteleina latou ma e le faʻalavelaveina le faitauga.